Julen begynder så småt at gøre sit indtog i Gentofte Kino. Vi elsker hyggen, pynten og julehjerterne. Kom ind og se, hvor fint hér bliver.

På torsdag har vi premiere på den spændende thriller The Menu med blandt andet den Oscar nominerede Ralph Fiennes fra Schindlers liste og Den Engelske Patient, i kokkeklæder.

Men allerede på onsdag d. 16. november kl. 20.00 byder vi, i samarbejde med American Wine, til en særlig forpremiere på filmen The Menu, hvor der inklusiv i billetprisen er 2 glas lækker amerikansk vin. Så er der serveret.

————————————————–

Som altid skal film jo ses på det store lærred, så derfor er vores program fyldt med filmoplevelser.

Tag med til Nordspanien og se det prisbelønnede spanske familie drama Ferskenlunden i Catalonien, som vandt dette års Guldbjørn ved Berlin´s Film Festival. Filmen er i øvrigt Spaniens officielle bud til dette års Oscar prisuddeling.

Dernæst har videt franske drama Anklagen, som har Charlotte Gainsbourg i hovedrollen, på plakaten.

Vi kan ikke komme uden om det store publikums-hit Fædre & Mødre, instrueret af Paprika Steen.

For børnene er julen startet, så derfor kan vi varmt anbefale den danske julefilm Julemandens datter 3 – den magiske tidsmaskine. Husk hue og handsker… 🙂

————————————————–

* HUSK – SIDSTE CHANCE * Intenst drama hit Holy Spider

Vi kan ikke vente til at tage imod jer!

Følg os gerne på Facebook for at få de seneste nyheder og opdateringer om film, særarrangementer og events

Facebook

Ugens premierefilm

Et ungt par inviteres, sammen med en række prominente mennesker, til en eksklusiv restaurant på en afsidesliggende ø. På restauranten “Hawthorne” står den meget anerkendte og intense kok Chef Slowik som har forberedt en menu, der både byder på fantastiske smagsoplevelser og chokerende overraskelser.

På rollelisten finder vi blandt andet den Oscar nominerede Ralph Fiennes fra Schindlers liste og Den Engelske Patient, i kokkeklæder.

Så er der serveret!

Køb billetter her

Særarrangementer

Forpremiere: The Menu – inkl. 2 glas vin

American Wine og Gentofte Kino inviterer til en ganske særlig filmoplevelse.

Onsdag d. 16. november kl. 20.00.

Vi afholder en forpremiere på filmen The Menu.

Billetprisen er kun 145,- kr. inkl. 2 glas vin.

Filmen The Menu handler om et ungt par, som rejser til en ø for at spise på en eksklusiv restaurant, hvor kokken har tilberedt en overdådig menu, der byder på nogle chokerende overraskelser.

På rollelisten finder man Anya Taylor-Joy (The Northman, Last Nich in Soho) og Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road, Warm Bodies), der spiller overfor Harry Potter-skuespilleren Ralph Fiennes i kokkeklæder.

Onsdag den 16. november kl. 20.00 Billetpris: 145 kr.

Køb billetter her

Good Night Oppy – mød astrofysiker Michael Linden-Vørnle

Denne enestående film introduseres af astrofysiker ved Tycho Brahe planetarium, Michael Linden-Vørnle.

Den 24. januar 2004 så et hold af videnskabsmænd og ingeniører ved NASAs Jet Propulsion Laboratory spændt på, mens Mars Exploration Rover Opportunity landede for en planlagt 90-dages mission. Kendt af gruppen som “Oppy”, repræsenterede robotten mange års opfindsomhed, teamwork og nysgerrighed. Da halvfems dage kom og gik, skete der en mærkelig ting på overfladen af ​​en planet millioner af kilometer væk: Oppy overgik enhver forventning og leverede så meget mere. Med special effects af Industrial Light & Magic og Angela Bassetts stemme kortlægger Good Night Oppys uforglemmelige rejse og et ubeskriveligt bånd, der blev dannet, da roveren søgte efter liv på Mars…

Fredag den 18. november kl. 20.00 Billetpris: 100 kr.

Køb billetter her

BLACK FRIDAY

Oplev BLACK FRIDAY i Gentofte Kino. Gentofte Kino hylder BLACK FRIDAY på bedste film manér ved at vise hele 3 filmklassikere … i sort/hvid selvfølgelig!

Hvem kunne ikke tænke sig at se eller gense Danmarks juleklassiker over dem alle nemlig Nøddebo Præstegaard i originalt sort/hvid format.

Eller hvad med den prisvindende The Artist fra 2011, som vandt hele 5 Oscar statuetter, som også vises i dagens sort/hvid koncept.

Aftenens højdepunkt er den unikke mulighed for at opleve Mad Max: Fury Road i den eksklusive Black & Chrome Edition… … kun i Gentofte Kino … one night only.

Til dette unikke særarrangement koster billetterne pr. filmoplevelse kun 50,- kr.

Fredag den 25. november

Nøddebo Præstegaard – kl. 14.15

Køb billetter her

The Artist – kl. 16.45

Køb billetter her

Mad Max: Fury Road – Black & Chrome edition kl. 19.30

Køb billetter her

Derudover viser vi…

Fædre & Mødre

Dette er Paprikas fjerde film som instruktør, og som det også var gældende med hendes forrige film, DEN TID PÅ ÅRET, har hun igen samlet et stort hold af Danmarks bedste skuespillere som både tæller Line Kruse, Katrine & Martin Greis-Rosenthal samt Nikolaj Lie Kaas, Rasmus Bjerg, Amanda Collin, Jacob Lohmann, Carsten Bjørnlund, Lise Baastrup og Ida Skelbæk-Knudsen.

FÆDRE & MØDRE er en komedie om ægteparret Piv og Ulrik, som skal tilkæmpe sig en plads i forældregruppen i datterens nye klasse. Det er ikke småting Piv og Ulrik skal gøre for at blive anerkendt i forældregruppen. Ikke mindst at blive optaget i vinterbadeklubben.

Men hvad er man ikke villig til at gøre for sit barn?

Billetter købes hér

Ferskenlunden i Catalonien

Ferskenlunden i Catalonien’ er ikke kun en varm fortælling fra et udfordret landsted, men også et på én gang personligt og ømt portræt af en tæt knyttet familie. Familien Solé fra den landlige flække Alcarràs i Catalonien lever af at dyrke ferskner. Hver sommer samles familien omkring årets ferskenplukning, men denne sommer kan blive den sidste.

Landejeren har nye planer for området, og ferskentræerne skal vige pladsen for solcellepaneler. Det skaber splid i den ellers stærkt sammensvejsede familie. Og fremtidsudsigterne er dystre, for familiens skøde er aldrig underskrevet, men er gået i arv mundtligt – helt tilbage fra borgerkrigens tid.

Se alle spilletider og køb billetter

Anklagen

Jean og hans fraskilte hustru Claire (Charlotte Gainsbourg) er et rigtigt ’power couple’: Han er en velanskreven skærmtrold, der står for at blive hædret med en Légion d’Honneur, mens hun er en kendt debattør – med udtalt feministisk afsæt.

Da deres fælles søn Alexandre, der studerer ved Stanford i USA, pludselig anklages for at have voldtaget en ung jødisk kvinde under et ferieophold i Paris, lander familien i højeste alarmberedskab. Sagen kompliceres yderligere af, at offeret, Mila , er datter af Claires nye kæreste, Adam og dennes ortodoks-jødiske ekskone.

Se alle spilletider og køb billetter

Julemandens datter 3 – Den magiske tidsmaskine

Lucia er teenager, flirter med Valdemar fra klassen, skændes med sine forældre, og er en af de store på julemandsskolen. Alt er godt, indtil en konfus rektor aflyser julen på grund af et traume fra fortiden. I et eventyrligt cirkus, rejser Lucia sammen med drengen Elias tilbage i tiden, for at finde ud af hvad der sket med rektor og stoppe det, så han ikke aflyser julen.

Se alle spilletider og køb billetter

* Gå ikke glip af *

Særarrangement

Love Actually

Kom til galla aften torsdag d. 8. december, hvor vi viser den ultimative juleklassiker nemlig Love Actually.

Vi serverer et glas prosecco og et honning hjerte til alle inden filmen for rigtigt at komme i julestemning.

Det er juletid i London. Alle steder skaber kærligheden kaos. Den nyvalgte premiereminister, det kiksede sandwichbud, forfatteren med hjertesorger og den udbrændte rockstjerne – alle er ramt af kærligheden på godt og ondt.

Bruden, der har problemer med sin kommende mands forlover og den gifte kvinde, der har problemer med sin mand. Skoledrengen der er varm på den kønneste pige i klassen og hans papfar, der er varm på Claudia Schiffer…

Ingen jul uden Love Actually!

Torsdag den 8. december kl. 20.00

Køb billetter

Sound of music

“The Sound of Music” er og bliver filmmusical-klassikeren over dem alle.

Ikke mindst takket være Julie Andrews og Christopher Plummers virkningsfulde spil, et bundt uforglemmelige sange og så et forbavsende usentimentalt manuskript. Historien (som er baseret på virkelige begivenheder) om nonnen, der bliver guvernante for syv børn af en patriarkalsk enkemand og oplever kærlighed i krigens skygge, har fanget publikum igennem siden 1965.

“The Sound of Music” er en film, hvor musik og livskraft er uløseligt forbundet, og så er den spækket med sange, alle kender: “Do-Re-Mi”, “Sixteen Going on Seventeen”, “So Long, Farewell”, “Edelweiss”, “My Favorite Things” og mange flere. Musicalen modtog fem Oscars i 1966, for bl.a. Bedste Film og Bedste Instruktion.

“The Sound of Music” er en sand klassiker, vi alle kender og til stadighed kan nyde.

Søndag den 11. december kl. 14.30

Køb billetter

Kommende Operakino

Operakino: Carmen Søndag d. 11. december kl. 10.00

Operakino: Aida Søndag d. 8. januar kl. 10.00

Operakino: Rosenkavaleren Søndag d. 5. februar kl. 10.00

Operakino: Svanesøen Søndag d. 16. april kl. 10.00

Bemærk: Der kommer også en Operakino i marts, men denne er ikke helt på plads endnu, så yderligere information kommer på et senere tidspunkt.

Kommende søndagsklassikere

Ingen er fuldkommen (Some Like It Hot) Søndag d. 4. december kl. 16.30

Se alle spilletider og køb billetter

Kommende børnefilm i samarbejde med Gentoftegade Bibliotek

Klassiske børnefilm:

Far til fire i byen – julebal i nisseland Lørdag d. 10. december kl. 10.00

Køb billetter hér

Sidste chance

Holy Spider

Ali Abbasis opfølger til den sensationelle ‘Grænse’ er ikke mindre opsigtsvækkende. “Holy Spider” er en overmåde velinstrueret, nervepirrende thriller (i ånden fra David Finchers “Zodiac”), der giver et inciterende indblik i det iranske samfund – socialt som religiøst.

Filmen følger den kvindelige journalist Rahimi (Zar Amir Ebrahimi), der rejser til den hellige iranske by Mashhad for at efterforske en seriemorder, som går målrettet efter byens sexarbejdere. Efterhånden som Rahimi kommer tættere på at afsløre morderens identitet, synes retfærdigheden sværere at opnå, da morderen stille og roligt har opbygget heltestatus i store dele af offentligheden.

Køb billetter

Print ugens program

Se alle forestillinger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev