Kunne du tænke dig at komme i julestemning? Selvom julen er en dejlig tid, er det ikke altid, at julestemningen kommer af sig selv. Heldigvis er der flere ting du kan gøre, som næsten med garanti vil bringe dig i julestemning. Du kan for eksempel købe en julekasse spækket med lækre sager og sådan en har vi lavet til dig.

Kassen byder på lækkerier i form af fem flasker rødvin, som alle er særdeles velegnede til årstiden, samt en tysk hvidvin i topkvalitet. Køber du kassen får du en utrolig lækker Late Bottled Vintage-portvin med som bonus. Så er der garanti for hygge hjemme i stuen! Normalpris 1.023,- NU 699,- SPAR 324 kroner!

Kassen indeholder:

Cairanne 2019 Saftig sag fra Sydrhône. Smagen er lækker rig og sveskeblød med vedvarende frugtfylde og provencalske krydderurter i eftersmagen. Et virkelig godt glas vin der bare smager af mere.

Appassimento 2020 La Forte Med sin store fylde, blide struktur og let sødmefulde frugt, er denne vin et sikkert hit i de kolde måneder. Ydermere bidrager sydens sol og varme i den grad med ekstra fylde uden medfølgende garvesyre.

Nebbiolo Langhe 2018 San Rocco Nebbiolo i særklasse! Smagen byder på en lakridset bærfrugt med mørke krydderier. Tanninerne er flot afrundet, og eftersmagen er delikat, elegant og rensende.

Gigondas 2019 Cuvée de Beauchamp Denne Gigondas har alt det bedste fra området – power, frugt, fedme og masser af krydderier. Simpelthen et brag af en Gigondas!

Plan de Dieu 2019 Côtes-du-Rhône Villages Dames de Bonpas er en superlækker rødvin med en smuk rubinrød farve med strejf af violet. Du får en vin med lækker duft og smag af især moden frugt og bær, samt lette strejf af kanel og vanilje.

Weisser Burgunder 2020 Gebr. Ludwig Lækkerbisken fra Mosel! Her får du en frisk, fyldig og tør hvidvin med noter af æble, citrus og urter. Den er mineralsk og let røget, hvilket gør den specielt velegnet til lyst kød og det grønne køkken.

BONUSFLASKEN:

Silva Reis LBV 2015 Oplagt valg i den kolde tid, hvor der oftere kommer småkager og andre årstidslækkerier på bordet. Den vil også være rigtig god som ledsager til mere smagsintense serveringer. Det kunne for eksempel være fuldmodne oste eller en kraftig chokoladekage.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev