Kom i julestemning når Chaya inviterer til julestue i Lyngby Mølle

Så er det tid til Chayas Julestue i Lyngby Mølle, der finder sted i denne uge fredag d. 26. til og med søndag d. 28. november.

Lad os forkæle dig  Glæd dig til fordelagtige priser på udvalgte af vores egne teer og delikatesser samt på håndplukkede julevarer fra vores dygtige leverandører. Vi byder selvfølgelig på smagsprøver til at forkæle smagsløgene.

Har du ikke mulighed for at besøge os på Møllen, kan du dykke ned i nogle af vores julerabatter hjemmefra ved at klikke ind her og gå på opdagelse – men først i morgen!. Vi sørger for fin gaveindpakning og hurtig levering.

Lyngby Mølle danner en historisk ramme om weekenden, hvilket vi ønsker at omfavne ved at tilføre et historisk indslag i form teens rejse gennem flere århundrede.

Ligeledes vil vi tilføre julestuen et glimt af fortiden, når vi i sølvrummet stiller op med forsølvede tesæt fra 1880-1950. I mere end to årtier har vi hvert år rejst til Skotland for at gå på auktioner med det formål at finde smukke forsølvede te-genstande, hvilket vi har solgt til vores årlige julestue. I takt med at det desværre er blevet sværere at finde engelske tesæt, bliver dette års julestue sidste chance for at indkøbe forsølvede tekander og øvrige ting til tebordet som lysestager og toastholdere.

Praktisk information

Lyngby Nordre Mølle, Lyngby Hovedgade 24, 2800 Kongens Lyngby

Åbningstider: Fredag den 26. november til søndag 28. november kl. 12.00-17.00. Der er gratis entré hele weekenden.

Da huset ikke er opvarmet, anbefaler vi at iføre sig en varm frakke

På gensyn.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev