JUL I DRONNING LOUISES TEHUS

Nåede du ikke at besøge os over sommeren, så fortvivl ikke. Vi holder åbent i Dronning Louises Tehus hver dag frem mod jul (t.o.m. d. 19. december), hvor du vil kunne nyde Chaya te og andre lækkerier. Vi har sørget for at tilpasse vores menu til sæsonen, således at isteer udskiftes med varme drikke som krydret te, gløgg og varm kakao.

Åbningstider i december:  Mandag – torsdag t.o.m. d. 16.12 (To Go): 11:00 – 16:00 Fredag – søndag t.o.m. d. 19.12 (Afternoon Tea): 11:00 – 17:00 Vores åbningstider for julen, finder du på her.

I hverdagene vil To Go menuen som altid byde på hjemmebag i form af surdejsboller, sandwich, scones og kage. Fredag, lørdag og søndag vil vi udelukkende byde på vores Afternoon Tea, der vil blive serveret i de fine saloner på engelsk vis. Vi vil gøre vores for at få dig i julestemning med gran og lys, men selvfølgelig også ved at tilføre menuen et strejf af jul. Vi anbefaler altid, at du booker bord i forvejen – klik her.

Det nye år vil byde på Afternoon Tea hver fredag, lørdag og søndag, så hvis tiden er knap op til jul, så kan du fint gemme den gode oplevelse til januar.

JUL PÅ ORDRUPGAARD CAFÈ VED CHAYA

Oplev Ordrupgaard Café ved Chaya placeret i Zaha Hadidbygningen, hvor vi frem mod jul forvandler den minimalistiske bygning til en hyggelig julesal. Bygningens store vinduer gør, at det næsten føles som at sidde i naturen, hvor vores juleønske lyder på et flot snelandskab som udsigt. Udover en stor café indendørs, vil der være rig mulighed for at sidde udendørs på terrassen, hvor vi sørger for lyskæder og tæpper samt noget varmt at drikke. Frokostmenuen vil bl.a. byde på en ’grøn’ juleplatte, hvor vores køkkenchef har givet sin fortolkning på julefrokosten i en form af delikate frokostanretninger. Vi vil derudover udvide menuen med hjemmelavet gløgg og æbleskiver i weekenderne frem mod jul. Du kan ligeledes opleve Ordrupgaard Café ved Chaya ’by night’, når vi hver onsdag byder på de lækreste smagsoplevelser. I tråd med hele forretningens bæredygtige linje, vil onsdagsmenuen altid være udformet som en ’Social Dining’ menu, hvor sæsonens råvarer vil blive serveret i form af syv små retter. Vi anbefaler altid, at du booker bord i forvejen – klik her.

Åbningstider i december:   Tirsdag, onsdag, torsdag & fredag kl. 12.00-17.30 (køkkenet lukker kl. 16.30) Lørdag og søndag kl. 10.00-17.30 (køkkenet lukker kl. 16.30) Derudover åben onsdag 18.00-21.00 (køkkenet lukker 20.15) Vores åbningstider for julen, finder du på vores hjemmeside.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev