Vi skal have ryddet op på lageret og derfor har vi fundet en perlerække af spændende vine frem, som vi nu tilbyder dig til nogle helt forrygende priser!

Fra USA får du en suveræn hvidvin, samt to lækre rødvine. Den ene kommer endda fra selveste Charles Bieler, der betragtes som lidt af en kultfigur inden for vinfremstilling.

Du får også fornøjelsen af to fuldmodne – og utrolig velsmagende rødvine fra Sydafrika. Den ene er lavet på Shiraz og den anden på Cabernet Sauvignon.

SKYND DIG AT BESTILLE – PRISERNE GÆLDER KUN UGEN UD!

Sycamore Lane 2015 Cabernet Sauvignon

Klassisk ”Cab” med god frugt, bløde nuancer af mørke bær og let at drikke. En pleaser-vin på meget højt niveau.

Vinen vil være helt ideel til stegt kylling, lam, steaks eller mildt krydrede pastaretter. Et kup til prisen!

Ziata 2018 Sauvignon Blanc

Hvis du kender stilen i Sancerre hvidvine, er denne vin fra Napa Valley lige noget for dig. Den er fyldig, tør og sprød,  og så er den simpelthen perfekt til skaldyr eller kogt torsk.

En frisk syre giver vinen en utrolig behagelig mundfornemmelse.

Born To Run 2017 Charles Bieler

Vinen her er lavet på Cabernet Sauvignon fra både Lodi, Californien og fra Colombia Valley, Washington. Det giver den en helt unik smagsprofil af især kirsebær, modne brombær, oliven, mynte og ristet egetræ.

Drik den næste gang du laver saftige, røde bøffer eller barbecue-marinerede ribben. Fantastisk!

Wellington 2012 Shiraz

Denne herlige Shiraz leverer i den grad varen uden at koste en bondegård! Intense aromaer af brombær, lakrids og skovbær følges op af en fyldig og saftig smag, hvor moden frugt er i fokus. Eftersmagen er meget blød og byder især på strejf af peber.

Du får en frugtdreven “alt-i-en”-vin, som er meget svær at matche i dette prissegment!

Wellington 2012 Cabernet Sauvignon

Sydafrikansk Cabernet Sauvignon i absolut topform! Det er en elegant vin med smag og duft af især modne bær, mørk chokolade og violer. Eftersmagen er blød med solbær og krydret egetræ, og så slutter vinen af med fine afrundede tanniner.

Fuld drikkemoden vin med stor valuta!

Holte Vinlager

Tilmeld dig vores nyhedsbrev