Katte ynder nogle gange at spise snore og til tider ret lange snore. Det er uhyre farligt for både katte og hunde, at spise snore (og formentlig alle andre arter).

Men det hænder desværre relativt hyppigt. Læs månedens klumme, om katten der spiste næsten 1,5 meter gavebånd..

November er måneden hvor du skal sætte aktivt og målrettet ind, hvis du skal nå at lydtræne med din hund eller kat før det for alvor går løs i december.

Visse typer af medicin er desværre ikke længere muligt at få til nytår, da der er nye regler fra Fødevarestyrelsen om udlevering af receptpligtig medicin til brug for nytårsangst.

Har du derfor brug for medicin til dit dyr nytårsaften, står vi klar til at hjælpe med at finde den bedste behandling. Der kan bookes nytårskonsultationer online eller ved at ringe til klinikken.

De bedste hilsner fra hele teamet på Gentofte Dyreklinik

Katte må ikke spise snore!

Nej, selvfølgelig må de ikke det – men det gør det!

Her bringer vi historien om en kat der forledes spiste næsten 1,5 m gavebånd..

Læs mere

Spar op til kr. 100.-

I hele november giver vi dig et godt tilbud på vores fuldfoder til den sunde og raske hund og kat

Du får 100 kr.- rabat på de store poser og 50 kr.- rabat på de små! ..og så får du jo selvfølgelig også altid 10% på købet, hvis du har Hill’s Advantage App’en.

Læs mere →

Nytårsmedicin til hunde og katte

Nytårsmedicin til hunde og katte er en jungle. November og december er månederne hvor vi ofte får spørgsmålet: hvad kan vi gøre for mit skudrædde dyr?

Læs mere →

Lækker dåsemad fra Hill’s

Nåede du at få et par gratis dåser med hjem i oktober? Hvis ikke har du muligheden i hele november og hvis du gjorde, så er der flere at hente!

Køb 4 valgfrie dåser Hill´s Prescription Diet Hill´s vådfoder til hund eller kat og få en ekstra gratis dåse af samme variant og størrelse uden beregning

Køb 4 få 5!

Spar altid penge når du køber Hills foder!

Vi giver altid 10% på vores Hills foder via din Hills App – Vi hjælper dig med at oprette dig hvis du ikke allerede er oprettet og i fuld sving med at spare.

Skal dit kæledyr slanke sig, tage på, eller have en speciel sygdomsdiæt, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi laver individuelle ernæringsanbefalinger og fodringsplaner på alt Hill’s foder til dit/dine dyr. Du får vejledningen med hjem sammen med en rabatkupon.Dette gælder nye, som gamle foderkunder.

Spørg os!

Online booking!

Du kan bestille en tid hos dyrlægen og vores veterinærsygeplejersker online. Står du med et sygt eller tilskadekommet dyr, skal du dog fortsat ringe til os på 39620200

Læs mere →

Brug for dyrlæge efter åbningstid?

Er uheldet ude og har du brug for akut hjælp til et sygt eller tilskadekommet dyr uden for åbningstiden? Du kan altid ringe 70221101 udenfor normal åbningstid 365 dage om året!

Gentofte Dyreklinik har weekendvagten:

Fredag 4. november til søndag 6. november 2022

Fredag 25. november til 27. november 2022

1. og 2. juledag 2022

Læs mere →

Gentofte Dyreklinik

Bernstorffsvej 131, 2900 Hellerup Telefon 39620200 www.dyrlaege.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev