🧡
4 flasker vildskab!
Du har sikkert hørt om orangevine. Det er en vinstil, som de seneste år har stjålet rampelyset grundet dens progressive og ekstremt spændende udstråling. Det er dog en ældgammel vinstil, som nu oplever sin genopstandelse.

Orangevine er ekstremt intense med utæmmede karakterer, som bare skal opleves! Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med disse populære vine, så har vi her fundet fire flasker frem til dig, som med sikkerhed vil udvide din horisont!Handwerk Pinot Blanc Orangevin
Mosel

Her får du en udtryksfuld og kompleks vin. Den har en flot gylden farve, og duften byder på lækre noter af kandiserede ferskner. Smagen er tør og krydret, og eftersmagen er enormt spændende med strejf af marmelade og ingefær på en virkelig elegant måde.

Vinen er fadlagret.
Køb onlineHandwerk Sauvignon Blanc Orangevin
Mosel

Duften er delikat, og byder på mere friskhed end andre orangevine. Tør, fyldig, intens og aromatisk orangevin med en dyb moden frugt. Hertil kommer ret markante tanniner og en lang, lang eftersmag.

Elegant vin med fin let orangegylden farve.
Køb onlinePinot Gris Orangevin
Alsace

Duften byder på kandiserede appelsiner og lime, samt en bred palet af krydrede elementer. Smagen er fuldfed og kompleks. Især appelsinskal, abrikos og krydrede noter af flinterøg fornemmes. Nedfaldsæbler og sort te dukker også op i eftersmagen.
Køb onlineLa Sapata Fetească Regală Orange
Rumænien

Tydelig struktur fra tanninen med en fyldig seriøs smag af modne frugter, bær og blomster. Lang eftersmag med en nærmest saltet mineralitet, garvesyre og en typisk orangevinsnote af bergamotte.

Kontrastfyldt, udfordrende, spændende og ikke mindst helt forrygende vinoplevelse!
Køb online
Så hvad er orangevin egentlig?
Du kender de klassiske hvidvine, som er rene og frugtige i stilen. Du har nok også bemærket, at rødvine er noget anderledes end de hvide, da de har en mere kompleks og tør smag, hvor man også fornemmer en udtørrende fornemmelse fra garvesyren.

Laver man en hvidvin ligesom en rødvin, hvor man gærer mosten med drueskallerne og kernerne, så får man en orangevin. Vinene laves på grønne druer, og får sin orange farve fra skallerne, og så opnår vinene de samme strukturelle og komplekse elementer som i en rødvin.

  
Holte Vinlager 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev