Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med vinene fra Bodegas Fransisco Casas, kan vi kun anbefale dig at gøre det – de smager simpelthen forrygende. Det lille område i Nordspanien, Toro, er i stærk vinmæssig fremgang og det er helt klart et vindistrikt, der skal skal holdes øje med!

Vi har sat prisen ekstra ned på Camparrón Reserva, så nu har du altså muligheden for at gøre et rigtig røverkøb. Rødvinene fra Toro har rigtig godt af nogle års modning og denne herlighed har nu 7 år på bagen – og den har aldrig smagt bedre end netop nu!

Camparrón Reserva 2015 Toro

Vinen er til dig der ønsker en tør og vaniljekrydret vin som udgangspunkt. Den er fyldig uden at være for anmassende og på trods af 7 års modning, har vinen stadig en fin portion frugt i god kombination med en afbalanceret syre.

Giv gerne vinen tid til at åbne sig enten i glasset eller på karaflen. Så venter der dig en virkelig lækker smagsoplevelse!

Hvert år evalurerer MUNDUS VINI næsten 7.500 vine fra hele verden. Vinene deles op i lande og områder, og bedømmes blindt af et professionelt smagepanel. Glæden var derfor stor, da vi hørte at vores vin, Viña Abba, var blevet tildelt GULDMEDALJE og æren som BEDSTE VIN fra Toro!

Viña Abba 2015 Toro

Powervin fra Toro med duft og smag af solbær, kirsebær, mørk chokolade, peber og vanilje. Her er der skruet op for de fleste parametre – saftig frugt, pæn syre og masser af knald på tanninerne, der endnu er ungdommelige og let udtørrende.

Vi anbefaler at du slynger vinen godt rundt i glasset og lader den stå 5 minutter – så sidder den lige i skabet!

Hvis du er tosset med vin fra Spanien, anbefaler vi dig at tage et kig i vores folder, der er spækket med inspiration. Og så har du faktisk også chancen for at lytte med på vores podcast, når Alexander fortæller om det fantastiske vinland.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev