VALENTINSDAG: KIRKEN MED TIL FESTEN

Kristendommen har det største af alle budskaber om kærligheden. Derfor er det en god ide, at kirken deltager i kærlighedsfejringen til valentinsdag, skriver biskop Peter Birch.

Læs biskoppens hilsen

MED DR TIL KÆRLIGHEDSGUDSTJENESTE

“Det er stort, når en magtkamp bevæger sig over i våbenhvile og kys.” Kom med til Ishøj Kirke, hvor DR i sidste uge var på besøg sammen med Paula Larrain og forskellige gæster for at optage fire særgudstjenester. Den ene af dem en hyldest til kærligheden.

Læs mere

GODE RÅD TIL DROP IN-VIELSER

Valentinsdag er en god anledning til at fejre kærligheden – og måske arrangere drop in-vielser. Få gode råd fra præst Bodil Olesen fra Hornbæk Kirke, der var de første til at lade sig inspirere af den store succes med de uformelle drop in-dåb til også at lave drop in-vielser på en hverdag.

Læs mere

KIRKEN OG PARFORHOLDET

MAN SKÆNDES IKKE I KIRKEN Læs interviewet med Ane Øland om, hvorfor kirken har noget helt særligt at byde på for parforholdet.

Læs mere

DET SVÆRE PARFORHOLD Deltag i kursus for kirker, som ønsker at lave tilbud til par, der gerne vil styrke deres forhold.

Læs mere

NYT OM NAVNE Marianne Telling: For Rudersdals nye provst er samtalen central Susan Egehoved: Stiftets nye sagsbehandler: Struktureret og nærværende Jakob Ulrik Hansen: “Kristendommen er en kropslig historie” Steen Toft Winther: “Ny konsulent i kommunikationsafdelingen”

ALLE KOMMENDE KURSER OG ARRANGEMENTER

9.-10. februar  Kirken og det udfordrede parforhold 15. marts        Stiftets konsulentrunde 16 marts         Skriveskabeloner i sognets kommunikation 30. marts        Stiftets konsulentrunde 31. marts        For præster: 40 og hvad så 13.-15. juni     Stiftspræstekursus LÆS OM ALLE ARRANGEMENTER HER

Følg stiftets liv på Helsingør Stifts Facebookside 

Send forslag og kommentarer til nyhedsbrevet ved at svare på denne mail, eller send dem til journalist Malene Bjerre på mail: MABJE@KM.DK.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev