Vi afslutter vores Californien kampagne med fem forrygende forslag til dig: To lækre vine lavet på Pinot Noir og tre vine lavet på Cabernet Sauvignon!

De er alle i ret høj kvalitet og hvis du foretrækker vine med elegance og raffinement, så anbefaler vi dig at prøve Pinot Noir vinene. Hvis du derimod gerne vil have vine med power og koncentration, ja så skal du helt klart prøve vinene lavet på Cabernet Sauvignon.

Pinot Noir 2018 Silvia Cellars

Skøn Pinot Noir fra Californien, hvor hindbærnuancer og skovbund præger duften. Smagen er både blød og elegant, og med en underliggende mineralitet, der giver vinen et køligt præg.

Vinen vil være ideel til grillet tun eller kylling. Den vil også være god til risotto med svampe.

Pinot Noir 2019 Three Thieves

De tre vinguruer Charles Bieler, Joel Gott og Roger Scommegna har her lavet en helt forrygende rødvin. I smagen byder den blandt andet på sorte kirsebær, blommer, bage krydderier og en anelse røg fra fadet.

En fast struktur og lette tanniner giver vinen er herlig eftersmag.

Cabernet Sauvignon 815 2018 Joel Gott

Cabernet Sauvignon fra otte forskellige vinmarker! De enkelte partier lagres 18 måneder på amerikanske egetræsfade, inden de blendes, for at fremhæve hver enkelt vinmarks høje kvalitet.

Smagen bugner af solbær, grøn peber og oliven – flot akkompagneret af et højt tannin- og frygtsyreindhold.

Cabernet Sauvignon 2016 Folie à Deux

Saftig ”Cab” fra Sonoma, der får tænderne til at løbe i vand! Duften præges af solbær, kirsebær, sorte blommer og viol. Smagen er fed og frugtet, og har noter af salvie, fennikel, oliven, sort the og tobak. Det hele samles af en blød, fin tanninstruktur.

Drik gerne vinen til bøffer fra grillen – så synger fuglene igen!

Cabernet Sauvignon Proprietor’s Reserve 2016 Dutcher Crossing

Ekstrem udtryksfuld rødvin: Duften byder især på modne blommer, røde frugter, krydderier og cedertræ. Smagen følger op med saftige, lyse kirsebær, krydderier og et strejf af peber.

Vinen går rigtig godt i spænd med en saftig rib-eye bøf, lam eller vildt. Simpelthen fantastisk!

Hvis du er nysgerrig på at lære endnu mere om vin fra Californien, så kan du lytte med på vores podcast om Californien.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev