Kom i julestemning når Chaya inviterer til julestue i Lyngby Mølle

Traditionen tro ønsker vi at forkæle vores kære kunder med julehygge, smagsprøver og gode juletilbud i form af en hel weekend i Chayas juleånd.

Vores første julestue blev i sin tid afholdt i Lyngby Mølle for knap 20 år siden, hvorfor vi i år har valgt at vende tilbage til de hyggelige rammer på Lyngby Hovedgade.

Vi slår dørene op i møllen fredag den 26. november kl. 12.00, og vi er at finde i møllen hele weekenden.

Blandt julevarerne vil du bl.a. kunne finde vores egne økologiske juleteer, julekalendere, julesyltetøj og julechokolader. Derudover også de bedste produkter fra vores danske leverandører som fx Summerbird, Honningkagehuset, Bagsværd Lakrids, Lentz og Johan Bülow.

Ligeledes vil vi tilføre julestuen et glimt af fortiden, når vi i sølvrummet stiller op med forsølvede tesæt fra 1880-1950. I mere end to årtier har vi hvert år rejst til Skotland for at gå på auktioner med det formål at finde smukke forsølvede te-genstande, hvilket vi har solgt til vores årlige julestuer.

I takt med at det er blevet sværere at finde engelske tesæt, bliver dette års julestue sidste chance for at indkøbe forsølvede tekander og øvrige ting til tebordet som lysestager og toastholdere.’

Åbningstider
Fredag den 26. november til søndag 28. november kl. 12.00-17.00.
Vi glæder os meget til at se dig til årets julestue i Lyngby Mølle Lyngby Hovedgade 24 2800 Kgs. Lyngby (Overfor kirken)
Læs mere på vores hjemmeside her. På gensyn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev