Gentofte Kommune inviterer alle over 60 år til Aktive Forårsdage i uge 18, hvor du får mulighed for afprøve nogle af de mange aktiviteter og sociale fællesskaber, som kommunen tilbyder.

Foto ABW

I Gentofte Kommune er der mange muligheder for at være aktiv, når man er rundet de 60. Det vil foreninger og andre aktører gerne vise frem på Aktive Forårsdage den 29. april til 3. maj, hvor 70 spændende oplevelser venter i alle bydele. Du kan prøve stort set alt – lige fra kortspil og krolf, til motionsfodbold, sejlads og fællesspisning.

Tirsdag den 30 april maj kulminerer det med en stor inspirationsdag, hvor mere end 35 foreninger, oplysningsforbund og organisationer vil være samlet til en hyggelig dag i Gentofte Sportspark. Borgmester, Michael Fenger, byder velkommen, hvorefter der vil være foredrag med Christine Feldthaus. Hun vil sætte spot på moderne fællesskaber og inviterer til refleksion over vores livsstil. Resten af dagen vil der være rig mulighed for at besøge de mange aktiviteter og stande.

Tag din nabo med og prøv noget nyt. Der er mange muligheder og alle kan være med. Kig i programmet og lad dig inspirere.

Se det fulde program for ugen på www.gentofte.dk/aktiveforårsdage

Hvor og hvornår?

Der vil være aktiviteter i hele uge 18. Se yderligere i programmet.
Årets store inspirationsdag foregår den 30. april. kl. 9-14 i Gentofte Sportspark på adressen Ved Stadion 12, 2820 Gentofte.

Tilmelding

Flere af aktiviteterne kræver tilmelding. Vi vil anbefale at tilmelde sig elektronisk fra d. 11. april kl. 10.00. via nedenstående link.

De fleste af aktiviteterne er gratis, mens enkelte aktiviteter har en mindre deltagerbetaling.

Tilmeld dig aktiviteter via place2book

Kilde. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev