Velkommen til Copenhagen Cup 2022

Vi har glædet os rigtig meget til forårets kommen – Det betyder nemlig Copenhagen Cup på Lunden! Travbanen er omgivet af Øresund og den forårsgrønne Charlottenlund skov står smukt om den gamle bane, hvor vi er ved at gøre klar en af årets helt store løbsdage.

Kom med til Danmarks største internationale løbsdag og oplev europæiske stjerner dyste i det prestigefyldte Copenhagen Cup på søndag d. 15. maj 2022 – Første løb kl. 13.00.

Med venlig hilsen Lunden | Charlottenlund Travbane

Køb entrébillet

Lounge-pakke: Buffet og drikkevarer ad libitum Oplev storløbsdagen fra nogle af vores bedste pladser i Cafe P og VIP-lokalerne. Her serveres en gourmetbuffet med drikkevarer ad libitum. Det er et arrangement fra 12.30-18.30, hvor program og entré er en del af pakken. Loungepakken koster kr. 895,- pr. person.

Køb lounge-pakke

Food market ved lægterne Udenfor har vi et stort food market, men bl.a. flæskestegssandwich, kyllingesandwich og Lundens gigant frankfurter. Til børnene er der også popcorn, slik og is. Til den tørre hals har vi vogne med Tuborg og Grimbergen, iskolde Blanc rosé og læskende sodavand.

Køb entrébillet

Køb entrébillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev