Musik og masser af forunderlig videnskab er ingredienserne, når Experimentarium 30. marts afholder stort aftenarrangement til støtte for Ukraines flygtninge. Entré koster 100 kroner, og alle entréindtægter går til Røde Kors’ nødhjælpsindsats. Ukrainske flygtninge har desuden fri adgang til Experimentarium året ud.

Tag på Experimentarium og støt Ukraines flygtninge

Oplev skøn musik og forunderlig videnskab, når Experimentarium afholder støttearrangement for Ukraines flygtninge 30. marts kl 17:30-21. Entré koster 100 kroner, og alle entréindtægter går til Røde Kors’ nødhjælpsindsats. Glæd jer til et stærkt program og aftenåbent i vores udstillinger.

SE PROGRAMMET

Kom til Vejr- og Klimafestival

Lav jeres egen vejrudsigt og byg meteorologens værktøjer. I 10 dage summer og suser Experimentarium af vejr og klima, når vi sammen med DMI laver festival i anledning af DMIs 150 års jubilæum.

SE HVAD DER SKER

Spørg DMI om vejr og klima

Hvorfor blæser det egentlig? Hvor meget ville havene stige, hvis al is på Nordpolen smeltede? Stil spørgsmål til DMIs eksperter, og deltag i konkurrencen om fribilletter til Experimentarium.

STIL SPØRGSMÅL HER

Fri entré for ukrainske flygtninge

”Vi ønsker at gøre noget godt for de ukrainske familier, som kommer til Danmark som flygtninge. Vi håber, at en god oplevelse på Experimentarium kan være et lille lyspunkt i en traumatisk tid,” siger Kim Gladstone Herlev, adm. direktør på Experimentarium. Derfor har ukrainske flygtninge fri adgang til Experimentarium – foreløbig året ud.

LÆS MERE

Brug knoppen og knæk koden

Vores webshop bugner af sjove og udfordrende spil – fx det finurlige Laser Maze, hvor du skal bruge hjernekraft, spejle, stråle-ledere og lidt fysik til at lede laseren gennem udfordrende labyrinter for at nå målet.

SE SPIL-UDVALGET

Tilmeld dig vores nyhedsbrev