VisitNordsjælland

KOM UD AF DIT VINTERHI! 

Kom ud af dit vinterhi og oplev foråret på egen krop! Nyd de varme solstråler, lyt til fuglene synge og se blomsterne springe ud. Besøg skovene, gå en tur langs stranden eller udforsk en ny by. Der er så meget at opdage og opleve i naturen og på museerne omkring os. Så kom ud og tag det hele ind! 

Hele foråret på et sted

LÆS BLANDT ANDET OM

Louisiana springer ud i foråretGårdbutik eller restaurant – valget er ditOplev foråret langs kystenRejseblogs – Inspiration til din tur


EN AF LOUISIANAS SMUKKESTE KUNSTSAMLINGER SPRINGER UD

Skulpturparken er en stor del af et Louisiana-besøg hele året. Museets placering i parken ud mod Øresund og terrænets særlige udformning giver optimale betingelser for en varieret og spændende oplevelse af samlingens ca. 60 skulpturer. 

Find noget lækkert i Louisiana café og vælg det perfekte sted i Skulpturparken til at nyde det. Eller find en stol udenfor caféen og nyd årets første varme solstråler, med udsigt til stor kunst i samspil med naturen.  

Besøg Skulpturparken


GÅRDBUTIK ELLER RESTAURANT – VALGET ER DIT 

Uanset om du leder efter en romantisk aften i byen eller en sjov og livlig aften i en trendy bar og grill, så tror vi, du finder noget i Nordsjælland. Her kan du nyde de friske råvarer, som området er kendt for. Lokale gårdbutikker forsyner restauranterne med friske og ofte økologiske råvarer. 

📷 Billede fra Skipperhuset i Fredensborg

Risiko for at blive lækkersulten


OPLEV FORÅRET LANGS KYSTEN 

Tag en pause fra hverdagens stress og jag og oplev det danske forår på nærmeste hold på et af Nordsjællands badehoteller.

Nyd en afslappende spa-behandling, smag på lokale delikatesser og gå lange ture langs kysten. Vågn op til lyden af bølgerne og lad dig forføre af den smukke udsigt fra dit værelse. 

Tip: Er du mere til royale omgivelser og gåture i Slotshaven, så skal du se nærmere på Fredensborg Store Kro

Find et ophold i foråret


PÅ JAGT EFTER EN STØRRE OPLEVELSE?

Her har vi samlet de bedste rejseblogs set fra cykelsadlen, fra kajakken, fra bilen, med fiskestangen i hånden og med vandrestøvlerne på. 

Flere af turene strækker sig over flere dage og er spækket med oplevelser. Kom med Daniel og Marianne ud på Halsninoen og Tisvildevejen. Eller tag med Sarah på cykel langs havet på Nordkyststien fra Helsingør til Hundested. Du kan også høre, hvad der, for Daniel Overbeck, gør Nordsjælland helt specielt! 

Rejseblogs – Inspiration til din næste tur

DET ER POPULÆRT LIGE NU  

❤️ Udforsk Esrum Kloster og Møllegård

❤️ Planlæg din næste tur på cykelrute 47

❤️ Besøg Frederiksborg Slot og se haven springe ud

De bedste hilsnerog rigtig god fornøjelse

Jesper Bækgaard
VisitNordsjælland


FacebookInstagramLinkedInWebsiteYouTube

VisitNordsjællandKrakasvej 17DK-3400 Hillerød

Tilmeld dig vores nyhedsbrev