Kommende særarrangementer i Gentofte Kino ✨
Glæd dig til masser af spændende oplevelser i biografmørket.

Nyd en række spændende særarrangementer med Danmarks bedste benplads! 

Vi har opdateret vores særarrangements-program med en ren bonanza af spændende kvalitetsfilm. Der er kun en enkelt visning af de forskellige film, så det kan være en god ide at sikre sig billetter i god tid. Vores visning af Nordkaperen i det Indiske Ocean med introduktion af Mikkel Beha og Lis Sørensen i minikoncert blev eksempelvis hurtigt udsolgt. Find alt fra kultklassikere til børnefilm videre i nyhedsbrevet og husk at sætte kryds i kalenderen! 

I nyhedsbrevet fra mandag 17/4, var der beklageligvis sneget sig en lille fejl ind i forpremieren på Living. Det er altså onsdag den 26. april og ikke den 28. april, at arrangementet finder sted. 

I bunden af denne lille ekstraudsendelse finder du hele vores filmprogram samt en oversigt over de kommende særarrangementer. 

Vi ses i biografen!

Print ugens program
Se alle forestillinger
Følg os gerne på sociale medier
for at få de seneste nyheder og opdateringer
om film, særarrangementer og events
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Hjemmeside
Hjemmeside
SÆRARRANGEMENTER
Sikke et cirkus


Mød alle de kendte og elskede figurer fra DR Ramasjang i Sikke et cirkus i Gentofte Kino. Visningen er i samarbejde med Gentoftegade bibliotek med en billetpris på 45 kr.I cirkus er alt, som det plejer. En hyggelig rodebutik med plads til magi og voksne, der gider at lege. Cirkusbarnet Ramona elsker livet i og uden for manegen og ikke mindst sin brogede cirkusfamilie. Men et spor i sneen og en række mystiske hændelser forstyrrer hendes verdensorden. Nogen holder øje med hende. Men hvorfor? Samtidig begynder hendes elskede far, Cirkusdirektør Kaj, at opføre sig underligt. Han er bange for at blive overhalet af det konkurrerende Cirkus Suverænum og kræver det umulige af sine omgivelser. Da Ramona med hjælp fra alle sine venner kommer på sporet af sin efterfølger, bliver en stor hemmelighed afsløret. En hemmelighed som vil ændre Ramonas liv for altid…

Det er den prisbelønnede instruktør og manuskriptforfatter Lotte Svendsen, der står bag Sikke et cirkus. 

Lørdag d. 22. april kl. 10.00
Køb billetter her
Viften
– med instruktørbesøg


Oplev Viften i Gentofte Kino med besøg af instruktøren og mulighed for samtale i cafeen bagefter. Mandag den 24. april får vi  fornemt besøg af instruktør Frederikke Aspöck, der vil introducere filmen fra scenen inden visningen. Helt ekstraordinært vil biografens cafè være åben en time efter visningen, hvor der vil være mulighed for at tale med instruktøren om filmoplevelsen.  
Det er en fortælling om magt og gensidig afhængighed under et ulmende oprør på øen Skt. Croix i 1848. Vi følger de tætte veninder Anna Heegaard og Petrine, der begge er farvede men lever under dybt forskellige vilkår – for Anna er fri og ejer den slavegjorte Petrine.

Filmmagasinet Ekko omtaler den som: “Tåkrummende sjovt, angstfremkaldende og tankevækkende”. 
Mandag d. 24. april kl. 20.00
Køb billetter her
Forpremiere: Living


Living er en humoristisk skildring af et ærke-engelsk kontorbureaukrati i starten af 1950’erne og en mand, der forsøger at finde mening i det hele.  Mr. Rodney Williams er historien om en ganske almindelig mand, der i årevis har været fanget i et formaliseret og rutinepræget arbejde i statsforvaltningen. En dag beslutter han sig for at ændre narrativet på drastisk vis. Hans intetsigende tilværelse skal nu være vidunderlig. Han vil kunne forlade denne verden og vide, at han har udført noget meningsfyldt. Bill Nighy blev ikke overraskende nomineret til en Oscar-pris for bedste mandlige hovedrolle for sin rollepræstation i Living. Det er utvivlsomt en af hans livs bedste roller, og det siger meget i en skuespilkarriere af hans kaliber. Filmen er instrueret af Oliver Hermanus med manuskript af Kazuo Ishiguro. Fortællingen er adapteret fra den ikoniske Kurosawa-film Ikiru fra 1952.

Onsdag d. 26. april kl. 20.00
Køb billetter her
The Big Lebowski


The Big Lebowski opnåede akut kultstatus, da den rullede over biograflærreder verden over i 1998. Det er en absurd komedie med et mageløst karaktergalleri. 

Vidste du, at:

Som mange andre kultklassikere var The Big Lebowski ingen umiddelbar hit, da den kom i biografen.
 The Dudes ikoniske garderobe, består for det meste af skuespiller Jeff Bridges’ eget tøj.
Der findes en religion dedikeret til filmens ‘livsfilosofi’ – ‘Dudeism’. Der findes pt. 130.000 ordinerede Dudeist-præster!
The Dude er med i hver eneste scene (som i en rigtig film noir).
The Big Lebowski er en periodefilm! Filmen er lavet i 1998, men handlingen er faktisk sat til tidligt 90’erne

Der vil naturligvis være mulighed for at tilkøbe White Russians! 

Fredag d. 28. april kl. 20.00
Køb billetter her
Døden i Venedig


Døden i Venedig er den ultimative filmatisering af Thomas Manns roman ved samme navn fra 1912. I filmversionen fra 1971 går billede, tekst og musik op i en højere enhed. Mahlers stemningsfulde femte symfoni hjemsøger billeder af et gudesmukt, labyrintisk Venedig i den ikoniske instruktør Luchino Viscontis regi. 

Komponisten Gustav von Aschenbach (Dirk Bogarde) tager på en rekreationsrejse til Venedig. Han betages af synet af en billedskøn ung dreng, Tadzio, der spilles af den unge svenske skuespiller Björn Andresen. Achenbachs voyeuristiske kærlighed til den unge dreng præges af et dystert bagtæppe af en tiltagende dødbringende koleraepidemi. Benyt dig af en sjælden mulighed for at opleve den smukke filmklassiker Døden i Venedig på det store lærred i Gentofte Kino. 

Tirsdag d. 2. maj kl. 20.00
Køb billetter her
Bram Stoker’s Dracula


Nu kan du opleve Francis Ford Coppolas Bram Stoker’s Dracula i Gentofte Kino. Dracula er en af de udødelige fortællinger, der er blevet fortalt flere gange gennem filmhistorien. Bl.a. Nosferatu gennem Murnaus stemningsfulde stumfilmsudgave og Werner Herzogs 70’er-epos. I 1992 fik mesterregissøren Francis Ford Coppolas udgave liv på det store lærred, og selv i en tidsalder hvor det virkede, som om alt var muligt med computereffekter, blev filmen skabt med praktiske effekter og ægte, gammeldags filmhåndværk. Det giver den et autentisk udtryk, der har sørget for, at den holder stand den dag i dag. 

Ud over superstjerner som Gary Oldman, Winona Ryder, Keanu Reeves, Monica Bellucci og Anthony Hopkins i hovedrollerne finder vi også den verdensberømte kunstner Tom Waits i rollegalleriet. 

Fredag d. 12. maj kl. 20.00
Køb billetter her
Hodja fra Pjort


Vi viser endnu en fantastisk dansk børnefilm i samarbejde med Gentoftegade bibliotek med en billetpris til kun 45 kr.

Drengen Hodja drømmer om at se verden i den elskede børnefilm Hodja fra Pjort. Han låner et flyvende tæppe af den gamle tæppehandler. Med sin veninde Smaragd må han flygte fra den onde sultan, der vil have fat i tæppet.

Allerede otte år før Disneys ‘Aladdin’, fløj dansk børnefilm allerede højt over kuppelformede tage og støvede basarer i den hidtil dyreste danske filmproduktion. Så hop i snabelskoene og dans afsted til Sebastians uforglemmelige titelsang. Anbefales fra 6 år.

Lørdag d. 13. maj kl. 10.00
Køb billetter her
Forpremiere: Harold Frys usandsynlige pilgrimsfærdKom til forpremiere på en hjertevarm fortælling om at finde hjem med en fantastisk Jim Broadbent i hovedrollen.Harold Frys usandsynlige pilgrimsfærd er baseret på Rachel Joyces kritikerroste roman af samme navn. Ægteparret Harold og Maureen er pensionerede og sidder fast i et rutinepræget liv, men en dag skal Harold poste et brev og bliver bare ved med at gå… En livsbekræftende og hjertevarm historie om de omveje, der nogle gange er nødvendige for at finde hjem.
Mandag d. 15. maj kl. 20.00
Køb billetter her
Easy RiderOplev den ultimative road movie – Easy Rider – i Gentofte Kino!

Der findes vel knapt en vildere debutfilm! Dennis Hoppers Easy Rider fra 1969 er en forrygende hyldest til det erkeamerikanske, men med dystre undertoner af et samfund i krise. Soundtracket er en ren hitparade af tidens epokegørende rockmusik! Wyatt og Billy sætter sig op på deres motorcykler og begiver sig mod øst fra L.A. i jagten på den amerikanske drøm. Filmen er på mange måder en samtidsfortolkning af litterære klassikere som Jack Kerouacs On The Road, men i Easy Rider overlever de to hovedpersoner primært på dén marihuana, de har gemt i Wyatts benzintank. På vejen støder de ind i forskellige personificeringer af tidens mangefacetterede eksempler på kultur og modkultur.
Søndag d. 4. juni kl. 16.30
Køb billetter her
FILMPROGRAM
Torsdag d. 20. april 14.30 – The Fabelmans
17.30 – Gensyn med Paris
20.00 – Viften – m/ danske undertekster
Fredag d. 21. april 12.00 – Gensyn med Paris
17.45 – Viften m/ danske undertekster
20.00 – The FabelmansLørdag d. 22. april10.00 – Sikke et cirkus  
12.15 – Super Mario Bros. Filmen 
14.30 – Viften m/ danske undertekster
16.45 – Gensyn med Paris
19.30 – The FabelmansSøndag d. 23. april15.45 – Super Mario Bros. Filmen 
18.00 – Viften m/ danske undertekster
20.15 – The FabelmansMandag d. 24. april 13.45 – Gensyn med Paris
16.15 – The Fabelmans
20.00 – Viften – m/ instruktørbesøg
Tirsdag d. 25. april14.30 – Viften m/ danske undertekster
17.15 – Stille liv – m/ danske undertekster
20.00 – The FabelmansOnsdag d. 26. april13.45 – Viften m/ danske undertekster
16.00 – The Fabelmans
20.00 –  Living (forpremiere) Torsdag d. 27. april14.00 – Close
20.00 – Nordkaperen med minikoncert (særarrangement)
SÆRARRANGEMENTER

Lørdag d. 22. april

10.00 – Sikke et circusOnsdag d. 26.april20.00 – Living (Forpremiere) Torsdag d. 27. april20.00 – Nordkaperen i det Indiske Ocean – med minikoncert (Udsolgt)Fredag d. 28. april20.00 – The Big Lebowski Tirsdag d. 2. maj20.00 – Døden i Venedig Fredag d. 12. maj 20.00 – Bram Stoker’s Dracula Lørdag d. 13. maj 10.00 – Hodja fra PjortMandag d. 15. majHarold Frys usandsynlige pilgrimsfærdSøndag d. 4. juni16.30 – Easy Rider 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev