HILSEN FRA BISKOPPEN: VI BEDER FOR UKRAINE

“Der er brug for vores hjælp, medfølelse og engagement – og vi har ukrainere så tæt på os, at vi faktisk kan gøre noget for dem. Det opfordrer jeg alle til at gøre,” skriver biskop Peter Birch i sin hilsen.

Læs biskoppens hilsen

TIL GUDSTJENESTE FOR FRED

“Led retfærdigheden ind i hjerterne på dem, der har magt og myndighed i verden, så det ikke er dødens og tomhedens ånd, der bestemmer over menneskers liv og skæbne, men at det er livets og forsoningens Ånd, som leder dem og os alle.”

Lørdag var der forbøns- og fredsgudstjeneste for Ukraine i Helsingør Domkirke

Læs mere

STIFTSKOR MED LIV I

Det nye stiftskor for korssangere, der er vokset ud af deres børne- og ungdomskor, er i fuld gang med at synge sig ind på hinanden. Og det er vigtigt, at folkekirken også har noget, der appellerer til unge kvinder, mener korleder Cille Buch.

Læs mere

FRA STIFTSADMINISTRATIONEN

FÅ GODE RÅD FRA STIFTET I 2022 arrangerer stiftsadministration fire gå hjem-møder, hvor menighedsrådene kan spørge om alt fra byggesager til ansættelser.

Læs mere

KONSULENTRUNDE Skal I i gang med en byggesag? Så få konsulentbesøg af både fagfolk og medarbejdere fra stiftet. Næste gang er den 30. marts

Læs mere

ALLE KOMMENDE KURSER OG ARRANGEMENTER

16. marts        Skriveskabeloner i sognets kommunikation 28. marts        Gå hjem-møde med stiftsadministrationen 30. marts        Stiftets konsulentrunde 31. marts        For præster: 40 og hvad så 6. april            Børn i kirken – om dåbsoplæring 8.-11. maj       Retrætekursus for præster 13.-15. juni     Stiftspræstekursus LÆS OM ALLE ARRANGEMENTER HER

Følg stiftets liv på Helsingør Stifts Facebookside 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev