Hvad: Kunstaften.
Hvornår: Fredag 28. oktober 2022 kl. 17-19
Hvor: Det Italienske Kulturinstitut, Gjørlingsvej 11, 2900 Hellerup, Danmark
Entrè: Gratis adgang. Alle er hjertelige velkomne.
Afholdes af: Dansk Italiensk Kunstforening – DIAA

Gratis adgang: Dansk Italiensk Kunstforening (DIAA) inviterer til familievenlig kunstaften.
Live musik, forfriskninger og præmieoverrækkelser er hovedingredienserne i Dansk Italienske Kunstforenings årlige Kunstaften. Fredag den 28. oktober fra 17.00 -19.00 hos det Italienske kulturinstitut i Hellerup kan du komme og lade dig underholde af både kunstnere og musikere, mens du nyder forfriskninger og ægte stemning fra Italien.

Til denne kunstaften kan man opleve den årlige præmieoverrækkelse. Det er den italienske kunstner Alfredo Romio, der er uddannet fra Milano’s kunstakademi ”L’Accademia di Belle Arti di Brera”, som har skabt kunstværket særligt til eventet. Har man lyst, kan man deltage i lodtrækningen på selve aftenen om at vinde kunstværket – Kunstværkets værdi er 10.000 Dkr. Det koster 186 Kr. at deltage i lodtrækningen. Kom og vær med! Er du den heldige vinder?

Der vil være live musik af blandt andre den dansk-italienske musiker Joachim Steiner og han vil fylde scenen med musik sammensat særligt til denne aften. Du vil også opleve præmieoverrækkelser af gymnasieelever og børn fra lokalområdet Gentofte, som har deltaget i konkurrencen om at indsende deres kunstværk. Tilmeldning til denne kunstkonkurrence er åben indtil den 15. oktober på e-mail info@diaa.one. Vindernes kunstværker bliver udstillet på selve aftenen. Børnene kan også prøve tegnebordet, hvor begrebet ”natur” udforskes sammen med en kunstner og der er gave i form af tegnekuffert til de deltagende børn.

Du vil også blive forkælet med smagsprøver af italienske specialiteter fra ”Made by Mama” og Prosecco vinsmagning fra GP Wine. Kom og vær med til en hyggelig aften. Der er gratis adgang for alle.

Foto af kunstværk som udloddes og man kan vinde på aftenen. Kunstner: Alfredo Romio. Kunstværkets Titel: “Corigliano Idealizzata”.

Arrangementet er støttet af Gentofte Kommunes Kulturpulje og Nordea-fondens fokusområde ”Liv i det lokale”, der vil bidrage til at skabe mere aktivitet i lokalområdet i Gentofte.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev