Vi vil helst ikke tænke på det, men ikke desto mindre kommer der end dag, hvor vi skal sige farvel til vores kæledyr. Læs månedens artikel om ‘det sidste farvel’. Det er lidt trist, men det er godt at være forberedt når den tid kommer..

Med det kommende forårs-vejr ser vi desværre også flere flåter. De bliver nemlig aktive så snart temperaturen stiger til 5 grader. Læs vores artikel om Borrelia og husk, at du kan få din hund vaccineret mod Borrelia. Det skal helst gøres nu, så antistofferne har nået deres max, når flåterne topper til sommer.

Vi sender vores tanker til dig der har mistet og stadig læser med, men også velkommen til alle de små søde nye hvalpeejere som dagligt kommer stolte og viser os deres nye lille vidunder. Husk vi holder hvalpeaften i marts – se nedenfor!

De bedste hilsner fra alle på Gentofte Dyreklinik

Det sidste farvel

Om vi vil det eller ej, kommer der uundgåeligt et tidspunkt, hvor det er tid til at sige farvel til vores kæledyr. Læs med her, så du er forberedt den dag du selv står i situationen.

Det er aldrig nemt!

Læs mere →

Hvalpeaften i morgen kl 18:30

Du kan stadig nå at komme med! Har du en hvalp så læs mere her – du er mere end velkommen!

Læs mere →

Ny medarbejder

Vi har udvidet vores sygeplejerske stab og vil gerne byde Vinni Albertsen velkommen.

Vinni har mange års erfarring fra smådyrspraksis og det kunne mærkes fra første færd. Vinni er en af vores operationssygeplejersker og du vilderfor primært møde hende når dit dyr bliver indlagt..

Velkommen! Vi har glædet os så meget til, at netop Vinni skulle starte hos os!

Læs mere →

Få 15% på foder fra Hills!

Vi giver altid 10% på vores Hills foder via din Hills App men i denne måned får du hele 15%

Og er du ny foderkunde tilbyder vi dig derudover 150 kr.- i rabat på dit første køb. Vi hjælper dig med at oprette dig!

Skal dit kæledyr slanke sig, tage på, eller have en speciel sygdomsdiæt, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi laver individuelle ernæringsanbefalinger og fodringsplaner på alt Hill’s foder til dit/dine dyr. Du får vejledningen med hjem sammen med en rabatkupon.Dette gælder nye, som gamle foderkunder.

Spørg os!

Med foråret følger desværre flåter

Hunde og katte, der ofte færdes i naturen, vil støde på flåter og blive bidt. Ligesom mennesker, kan især vores hunde blive smittet med flåtoverførte sygdomme som Borrelia.

Din hund har mulighed for at blive vaccineret – men det skal være nu hvis hunden skal nå at være beskyttet til sommer.

Læs mere →

God pris på kastrering og sterilisering i 2022

Kastrationspakke inkl vaccination, øremærkning, samt registrering 999 kr.- incl moms

Sterilisationspakke inkl vaccination, øremærkning, registering, krave og smertestillende medicin til behandling i hjemmet 1400 kr.-

Læs mere →

Online booking!

Nu kan du bestille en tid hos dyrlægen og vores veterinærsygeplejersker online. Står du med et sygt eller tilskadekommet dyr, skal du dog fortsat ringe til os på 39620200

Læs mere →

Brug for dyrlæge efter åbningstid?

Er uheldet ude og har du brug for akut hjælp til et sygt eller tilskadekommet dyr uden for åbningstiden? Du kan altid ringe 70221101 udenfor normal åbningstid 365 dage om året!

Vi har weekendvagten fredag den 11/3 til og med søndag den 13-22

Læs mere →

Gentofte Dyreklinik

Bernstorffsvej 131, 2900 Hellerup Telefon 39620200 www.dyrlaege.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev