TILBUD PROSECCO Numero UNO

Vi har altid en svaghed for det bedste i genren, og derfor er det en fornøjelse at repræsentere Progettidivini’s enestående Prosecco Superiore. Det er bobler til de som ikke blot vil nøjes, og vi tilbyder den fortsat til samme attraktive pris, især hvis du tager 6 flasker ad gangen! Prosecco på dette niveau byder ind med en særlig favnende smagsoplevelse som gør den til en ideel aperitif, et usvigeligt sikkert valg til brunch og den lette frokost. Fine perler, delikate frugtige nuancer (mindre tør end Brut) som på intet tidspunkt skygger for den livgivende mineralitet. Tildelt Guldmedalje af juryen under den vigtigste og største italienske vinbegivenhed VINITALIA.

PROGETTIDIVINI
 “UNO” Extra Dry
Prosecco Superiore Valdobbiadene DOCG
 Pr. fl. 129,50
v/6 fl. 99,95

CHAMPAGNE TILBUD

Når du vil nyde det ultimative

I den absolut sydligste del af Côte des Blancs – i den lille landsby´ Talus-Saint-Prix- frembringer Clemence og Cyril Jeaunaux-Robin stilistisk smuk champagne med delikate, tæt dansende perler, og gennemført kombination af dybde og fylde med afpasset mineralitet. Især dybden og fylden skal tilskrives at champagnehuset praktiserer partiel malolaktisk gæring, og den efterfølgende modning på egetræsfade fremstillet af Tonnellerie de Champagne. Jeaunaux Robins’ eksklusive produktion på ca. 50.000 flasker årligt udelukkende er baseret på druer fra familiens egne vinmarker. Trods den lille produktion har familiens champagner fundet deres vej tiltop-restauranterog high end retail verden over.

80% Chardonnay / 20% Pinot Noir.

DOMAINE JEAUNAUX ROBIN
“Fil de Brume” Champagne Brut
Pr. fl. 399,50
v/6 fl. 359,95

LUBERON / PROVENCE

Sir Ridley Scotts sydfranske refugium

Den provencalske vingård Mas des INFERMIERES ejesaf vor tids måske størstefilmskaber, britiske sir Ridley Scott. Den Oscarnominerede producer og instruktør står bag et utal af film, som spænder over flere genrer. Bl.a. ikoniske film som Alien, Gladiator, Thelma & Louise, kultklassikeren ”Blade Runner, og senest”The Last Duel” og “House of Gucci”.

“A Good Year” Når vi tidligere har forbundet Sir Ridley Scott med vin, så skyldes det filmen ”A Good Year” med Russel Crowe i hovedrollen som den skruppelløse aktiehandler, hvis liv tager en uventet drejning, da han arver sin onkel Harrys’ vingård i Provence. En film som altid er et gensyn værd.

Intet er overladt til tilfældighederne. Som Sir Ridley Scotts filmværker er hans vine naturligvis også drevet af perfektion. Sir Ridley Scott tager sig selv af alt det han ved noget om, især det visuelle. Han har tegnet etiketterne, enhver skrue, ethvert stykke træ og alt interiør på vingården er nøje udvalgt for form og funktion, medens selve vinproduktionen er overladt til et håndplukket team, som vi fulgt fra andre vingårde, hvor de har forkælet os med store oplevelser,og det gør de naturligvis også her på Mas des Infermieres.

Rødvinen fra Mas des Infermieres erintens, tæt og med det lækre ranke provencalske smagsforløb defineret afSyrah (70%) suppleret med vidunderlige Grenache (30%). 2020 indvarsler også en helt ny æra for vingården, for det er den førsteårgang hvor samtlige vine er vinificeret på Mas des Infermieries i helt nye imponerende faciliteter.

MAS des INFERMIERES
“Source” Rouge Luberon 2020
Pr. fl. 149,50
Pr. fl. v/6 fl.  129,95

SOURCE- fremragende komposition med vægt på fylde og mildhed.Det er smagen af Provence.

Grenache 75%, Syrah 25%,

MAS des INFERMIERES
“Source”  Rosé Luberon 2020
Pr. fl. 149,50
v/6 fl. 129,95

Chevalier er vingårdens delikate, sprøde rosé – perfekt som aperitif og den lette forkost.

Grenache 50 %, Syrah 30%, Clairette 20%

MAS des INFERMIERES Chevalier Rosé Luberon 2020
Pr. fl. 149,50
v/6 fl. 129,95

APRIL 2022

LARS BJØRN VINIMPORT

Jægersborg Allé 19 – 2920 Charlottenlund

E:info@lbvin.dk T:3964 3000

Tilmeld dig vores nyhedsbrev