Tidsfordriv…

Nogen gange har man bare brug for tidsfordriv – noget at foretage sig, som hverken er praktiskt, produktivt eller har andet formål end at skabe velbehag eller underholdning i nuet. Det gælder både børn og voksne, og måske især i ferien eller i løbet af en lang weekend. For når man har fri, og man keder sig (måske endda gudsjammerligt), hvad gør man så?

Hvorfor ikke puste sæbebobler? Det kan man faktisk (og næsten uanset alder) få lang tid til at gå med, og man kan både hygge sig med det med kammerater, lave små konkurrencer mod udvalgte familiemedlemmer og bare selv hygge sig med at puste store glitrende og skinnende bobler, som aldrig er set lige så flotte, og som er væk igen lige om lidt! Hvis man er barn, kræver det dog måske, at mor, far eller en ældre søskende gider at hjælpe med at lave det helt perfekte sæbeboblevand…men mon ikke en af dem kan overtales?

Se Experimentariums opskrifer på det allerbedste sæbeboblevand – og læs også de mange gode råd om sæbebobler lige her.

Når man er træt af at puste sæbebobler, kunnne hele familien måske tage en tur på Experimentarium? Der er masser af underholdning for og interessante oplevelser for både børn og voksne. Læs meget mere her.

Foto: ABW

Tilmeld dig vores nyhedsbrev