På Experimentarium er påskeferien fuld af vejr, klima og sjov science. Vores enorme interaktive tagterrasse er igen åben.

Oplev påskeferie med frisk luft til krop og knop

Tag plads i Skystolen, spot en sky og se, hvilket vejr den varsler. Påskeferien på Experimentarium byder på masser af vejr og klima, sæbebobleshow, forbløffende eksperimenter og kreative værksteder. Og på den genåbnede Interaktive Tagterrasse kan de yngste boltre sig i det helt nye Kravlehuset, mens de lidt større sætter Kroppen i Spil.

SE PÅSKEPROGRAMMET

Kom helt til vejrs i weekenden

Vejr- og Klimafestivalen i anledning af DMI’s 150 års fødselsdag slutter i weekenden. Lav jeres egen vejrudsigt, byg værktøjer til vejrmåling og meget mere.

SE HVAD DER SKER

Program for Vejr- og Klimafestivalen

Weekenden over syder og bobler Experimentarium, når slutspurten går til Vejr- og Klimafestival i anledning af DMI’s 150 års fødselsdag. Kom og leg jer helt hen i vejret.

SE PROGRAMMET

Spørg DMI: Hvorfor kan det hagle om sommeren?

Sommer forbinder vi mest med sol og varme – men sådan hænger det ikke altid sammen. Det danske sommervejr kan byde på lidt af hvert – endda iskolde hagl. Hvordan kan det nu være?

FÅ SVARET

Spørg DMI: Hvad sker der egentlig, når havene stiger?

En konsekvens af den globale opvarmning er temperaturstigninger, der medfører stigende have. Men hvor meget kan vi egentlig forvente, at vandstanden vil stige?

FÅ SVARET

Hvordan forudsiger man egentlig vejret?

I anledning af Vejr- og Klimafestivalen ser vi på Youtube-kanalen på, hvordan man egentlig kan kigge ind i fremtiden og forudsige vejret. Jagten på svaret fører os blandt andet til et øde fyrtårn på Røsnæs.

SE VIDEOEN NU

Lav et flot sølvæg – og andre ægsperimenter

Her er tre ÆGstra sjove påskeÆGsperimenter, som I kan lave derhjemme. Se videoen og ÆGsperimenter selv derhjemme.

SE VIDEOEN

Sådan tegner du det perfekte påskeæg

Med passer, lineal og lidt geometri kan du ret enkelt tegne helt perfekte påskeæg. Vi viser dig hvordan, så du er helt klar til påske.

PRØV SELV

Få billetprisen refunderet, når du køber årskort

Nysgerrig året rundt? Køb årskort til Experimentarium og få gode rabatter på mad, varer og biobilletter til MovieHouse. Har du købt entré til Experimentarium kan du indenfor 30 dage opgradere til årskort og få modregnet entrébilletten.

KØB ONLINE NU

Adresse Tuborg Havnevej 7, 2900 Hellerup, Denmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev