Rundvisningen i udstillingen på Ordrupgaard om Gauguin og hans venner

er blevet udsat til onsdag den 2. marts kl. 17.00. I den anledning er der blevet nogle få pladser ledige for medlemmer af GKV. Du kan melde dig ind her.

Det er en af de største, dyreste og mest ambiøse udstillinger på museet og den har da også fået de aller bedste anmeldelser.

Læs mere og tilmeld jer hurtigt på https://www.gentofte-kunstvenner.dk/2022/01/23/gauguin-og-hans-venner-paa-ordrupgaard-onsdag-den-16-februar-kl/

Der er fortsat pladser til torsdag den 3. marts kl. 15.00, hvor vi besøger glaspuster Anders Raad og keramiker Christian Bruun i den gamle tribune på Travbanen. Se mere på https://www.gentofte-kunstvenner.dk/2022/01/22/glaskunstneren-anders-raad-og-keramikeren-christian-bruun/ .

Og til onsdag den 9. marts, kl. 17.00, hvor vi skal møde sølvsmed Claus Bjerring i hans værksted og galleri på Østerbrogade og se og høre om bl.a. hans arbejde med det nye altersølv til Messias Kirken. Se mere på https://www.gentofte-kunstvenner.dk/2022/01/21/soelvsmed-bjerring-og-det-nye-kirkesoelv-i-messias-kirken-9-marts/ .

Husk generalforsamlingen i Rådhushallen den 21. marts. Indkaldelse kommer om få dage.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev