Tag på Experimentarium i vinterferien

I vinterferien bobler det med masser af sjov science på Experimentarium. Kom og leg med bæredygtig livsstil i Klimatopia-udstilingen, skær kurverne i styrtløbssimulatoren, oplev det forrygende sæbebobleshow, byg bæredygtigt i LEGO-værkstedet og meget mere…

SE HVAD DER SKER

Oplev Klimatopia sammen

I Klimatopia-udstillingen udforsker I bæredygtig livsstil. Kan I fx sammensætte et klimavenligt måltid, som hele familien vil spise – eller pakke en CO2-let indkøbsvogn?

BESØG KLIMATOPIA

Prøv kræfter med Vintersport

Experimentariums cooleste udstilling byder på 9 sjove og udfordrende oplevelser, hvor I leger med vintersport og udforsker videnskaben bag de sjove discipliner.

OPLEV VINTERSPORT

Experimentariums Sæbebobleshow

I det forrygende Sæbebobleshow oplever I store, flotte og endda brændende sæbebobler. Se den nye video og oplev showet i vinterferien.

SE VIDEO

Gå på Klima Mission med din mobil

Med vores mobilspil Klima Missionen får I sjove bæredygtighedsudfordringer derhjemme, scorer klimatrofæer efter hvor godt I klarer jer og stiger i level.

HENT APP

Shop finurlige produkter i butikken

Mangler du en svævende lampe, en lækker taske, et sæbeboblekit eller et sjovt spil til vinterferien? Experimentariums snurrige shop bugner af forunderlige og opfindsomme produkter. Webshoppen har åben 24-7 eller besøg os i forhallen.

BESØG SHOPPEN

Alderstesten: Hvor gammel bliver du?

Svar på en stribe spørgsmål og få at vide, hvor gammel du statistisk set vil blive. Hvis du tør! PS: Bemærk, at testen ikke er 100% præcis, men giver et fingerpeg om forskellige faktorers betydning for livslængden.

TAG TESTEN NU

Tilmeld dig vores nyhedsbrev