Nu kan gentofteborgere se frem til et større udvalg af takeaway, når Foodora udvider deres leveringszone til at dække Gentofte. For at markere udvidelsen tilbyder platformen gratis levering i hele februar, når forbrugere bestiller mad inden for en radius af to kilometer.

Pressefoto Foodora

Fremover vil Foodora være mere synlig i Storkøbenhavn. Det sker, når leveringstjenesten udvider deres leveringszone til at dække Gentofte. Sultne gentofteborgere kan dermed få leveret mad til bydele som Hellerup, Charlottenlund, Ordrup, Buddinge og Vangede.

Ifølge Foodoras danske landechef er Gentofte et attraktivt område, der udvikler sig med flere spændende spisesteder.

“Vi har længe arbejdet på at udvide vores leveringszone i Storkøbenhavn. Gentofte bliver et vigtigt område for os, fordi det rummer et væld af gode restauranter og caféer, som tilbyder mad fra alle køkkener. Vi oplever stor interesse fra forbrugere i de større byer, som ofte bestiller aftensmaden hjem – derfor er det også strategisk vigtigt for os at imødekomme deres behov og ønsker,” siger Oliver Frost.

For at markere udvidelsen tilbyder Foodora gratis levering i hele februar, når forbrugere bestiller mad inden for en radius af to kilometer.

Flere restauranter på menukortet
Når borgere i Gentofte fra den 30. januar kan bestille mad hjem til hoveddøren, får de et væld af restauranter at vælge imellem. Forbrugere kan bestille mad fra alle verdenshjørner, hvad end de er i humør til japansk, italiensk eller mexicansk.

“Det er vigtigt for os at få de lokale spisesteder og populære restaurantkæder med på vores menukort. For restauranterne betyder det en bredere rækkevidde ud mod nye gæster, mens forbrugerne kan se frem til et større udvalg af god mad lige til hoveddøren,” siger Oliver Frost.

Gentofteborgere kan se frem til at kunne bestille mad fra blandt andet OliOli, Letz Sushi, Jagger, Otto Pizza, VACA samt Wokshop og Joe & The Juice.

Foodora leverer til Gentofte fra den 30/1. I februar tilbyder leveringstjenesten fri levering, når forbrugere bestiller mad inden for en radius af to kilometer. Læs mere på foodora.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev