Du kigger op, du kigger ned, og så kigger du op igen. Og tro os – det gør du mange gange i løbet af dagen. Uanset alder er vores øjne mere udfordrede end nogensinde, når vi skiftevis stiller skarpt på mobilen og på vores omgivelser hele dagen.

Med ZEISS SmartLife brilleglas belaster du øjnene mindre og får et skarpt og afslappet syn i alle retninger.

Læs mere om ZEISS SmartLife

Test: Hvilke brilleglas er optimale for dig?

Dine synsvaner og brug af digitale enheder kombineret med din alder og eventuelle synsudfordringer er med til at afgøre, hvilken type SmartLife brilleglas, der kan hjælpe dig til et både skarpt og behageligt syn.

Tag testen og se hvilket ZEISS SmartLife brilleglas, der vil være optimalt for dig.

Tag testen nu ⇒

Du kan få SmartLife i alle modebriller

Hvilket brillestel skal du have dine SmartLife brilleglas i? Det er helt op til dig! Efterårets nye kollektioner er på hylderne – så du skal bare udvælge din favorit.

Find dit favoritstel her

Drop de tørre linser!

Du skal ikke acceptere tørre og svidende øjne efter en dag med kontaktlinser. Hos Nyt Syn kan vi som de eneste i markedet introducere dig for endagslinserne Pure 01-day, der udover at give dig masser af frihed, giver dig et skarpt syn og holder dine øjne friske dagen lang.

Vi giver ikke op, før vi har fundet de rette linser til dig. Kig ind – eller book en synsprøve online i dag!

Læs mere om Pure-linserne

Kniber det med synet, når du kører i mørke?

Så er du slet ikke alene. Over 50% af danskerne er utrygge ved at køre i mørke, fordi de har udfordringer med synet.

Der er heldigvis hjælp at hente fra ZEISS, der har udviklet et helt særligt DriveSafe brilleglas, så du kan føle dig tryg, når du kører både dag og nat. ZEISS DriveSafe kan du bruge døgnet rundt som en hverdagsbrille, så du altid har dine natkørebriller på næsen.

Er DriveSafe noget for dig?

Få en synsprøve med sundhedstjek

Når du får en grundig synsprøve hos os, er der altid inkluderet et sundhedstjek. Vi tjekker nemlig op på dine øjnes sundhed og undersøger for tegn på en række øjensygdomme.

Derfor anbefaler vi, at du får lavet et synstjek jævnligt, så det kan opdages tidligt i forløbet, hvis der er tegn på udvikling af en øjensygdom. Er dette tilfældet, henviser vi dig videre til en øjenlæge, så du kan komme i behandling så hurtigt som muligt.

Book din synsprøve nu

Nyt Syn Gentofte 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev