Lillebror Lotteriet søger flere lokale sælgere, der vil være med til at støtte det lokale forenings- og skoleliv – samt ikke mindst anbragte børn

Det velgørende Lillebror Lotteri 2023 er på gaden – også i Gentofte kommune! Derfor opfordres alle, der kunne tænke sig at hjælpe med salget af lodder, til at melde sig som lokale sælgere, ligesom de tusindvis af børn og unge fra hele landet, der allerede nu er i gang med at sælge de velkendte Lillebror-lodder for at sikre ekstra penge til deres forening eller klasse.

I Gentofte kommune er indtil videre to lokale sælgergrupper aktive med salg af i alt 3100 skrabelodder – her er tale om DDS Charlottenlund Spejdergruppe, Delfin og DDS Ordrup Gruppe, pigespejdere.

Et lod sælges for 30 kroner og af disse går op til 15 kroner direkte til den sælgende forening/gruppe. Det kan hurtigt blive til en solid fortjeneste, som f.eks. kan gå til nyt udstyr, træningstøj, fælles udflugter, stævner eller andet. Det resterende overskud går til Børnehjælpsdagens arbejde med anbragte børn og udsatte unge i Danmark. Her er først og fremmest tale om styrkende aktiviteter for anbragte børn og unge – også i Gentofte kommune! Børnene bor typisk i plejefamilier eller på opholdssteder rundt omkring i landet.

Børnehjælpsdagen udtaler:

“Vi ved, at mange – især foreninger og klubber – fortsat har økonomiske udfordringer i kølvandet på Corona og den høje inflation. Vi håber derfor, at kommunens borgere vil tage godt imod de frivillige sælgere – og støtte de gode, lokale formål. Samtidig opfordrer vi flere foreninger og skoleklasser til at gøre brug af Lillebror Lotteriet – som en nem og risikofri indtjeningsmulighed, der har eksisteret i mere end 100 år”.

x

Tilmelding

Lokale foreninger, klubber, skoleklasser og andre organiserede grupper kan tilmelde sig som lodsælgere i hele lotteriets salgsperiode. Det koster ikke noget at bestille skrabelodderne, og evt. usolgte lodder kan returneres.

x

Fakta

xLæs meget mere om Børnehjælpsdagen her.

x

Foto: Børnehjælpsdagen. Pressefoto.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev