Tag den bog med, du læser lige nu, og deltag i en fælles samtale om litteratur. Det sker den 5 marts på Gentofte Hovedbibliotek. Er en uforpligtende samtale om den litteratur, du læser lige nu, som du gerne vil dele med andre. Du skal ikke forberede dig, medbring blot din bog og din læselyst.

Alle er velkomne, og du deltager bare, når du har tid og lyst. Bibliotekar og litteraturformidler Merete Larsen-Ross sidder med omkring bordet. Indledende tager I en runde, hvor du fortæller om den bog, du er i gang med, men samtalen kan også handle om din yndlingsforfatter eller den bog, som har gjort størst indtryk. Det sidste kvarter vender de ugens nye udgivelser, en forfatter som har gjort sig særligt bemærket, anmeldelser, forfatterbesøg på biblioteket eller noget helt femte.

Tirsdage fra den 20. februar til den 9. april.Vi mødes hver gang omkring bordet ved tidsskrifterne i stueetagen. Der vil være en kop kaffe/the og en småkage. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Merete Larsen-Ross på mail:
mlao@gentofte.dk

Praktisk information

  • Gratis
  • Ingen tilmelding
Sted: Gentofte Hovedbibliotek, Ahlmanns Alle 6, Hellerup
Dato: Tir. d. 5. marts 2024
Tid:, kl. 16.30-17.45.
Pris: Fri entré
Foto ABW

Tilmeld dig vores nyhedsbrev