Din krop kan ikke vente

Hvordan har du det? Vi håber, at sommeren har gjort dig så godt, at du kan gå ind i efteråret med opladede batterier!

Hvis du derimod ikke er helt på toppen, hvorfor så ikke bruge efteråret til at lytte til, hvad din krop forsøger at fortælle dig? I hverdagens travlhed kan man nemt miste kontakten med sig selv og sin krop, og det er let blot at lade stå til og fortsætte i samme spor.

Eller man kan  få alle mulige signaler – eksempelvis træthed, ømme led, ubehag i maven, hedeture og tristhed – til at handle om alder, overgangsalder eller noget helt tredje. Og måske er det netop det, det handler om! Så skal der gøres noget, for sådan behøver man ikke at have det!

Thorbjörg har en motiverende besked til dig:

“Livet er nu og her! Ikke om et år, eller fem år men nu!

Det, du har lyst til at udrette eller gøre for dig selv, kræver energi, overskud og fysisk og mental styrke! Overskud og styrke kommer ikke af sig selv. Det kommer fra dig, dine valg og det du gør!

Jeg vil gerne hjælpe dig!

Må jeg foreslå, at du stopper med at lytte til dine overbevisninger og fortællinger om, at det kan vente! Lyt til kroppen!”

Sæt et kryds i kalenderen 2. oktober 2023! For da har du mulighed for at påbegynde en sundhedsrejse på 6 uger med Thorbjörg ved din side. Læs meget mere her.

Foto: Thorbjörg. Ptessefoto.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev