Snart siger kalenderen forår og det må vi tage alvorligt. Derfor får du i dette og de kommende nyhedsbreve et tip til en grøn gåtur – måske der er en perle, du ikke kender endnu?

Der er naturligvis også masser af godt kulturstof, der kan give luft til tankerne de kommende uger. Gode film, kunstoplevelser og bøger med gods i. Du får også et nyttigt, bæredygtigt tip til Byens Hus og en god fødselsdagsidé. 

 Velkommen til – og rigtig god fornøjelse. 

PS: Kan du lide nyhedsbrevet, så send det videre til naboer, venner og familie, som kan tilmelde sig med et klik herunder. 

    Nye medlemmer kan melde sig til her           KLASSIKER FOR BØRN  fuglekrigen i kanøfleskoven still.jpg 

Gentofte Kino og Gentoftegade Bibliotek samarbejder om at vise solide børnefilmsklassikere. Denne lørdag – den 25. februar – kan I se Jannik Hastrups fængende animationsklassiker Fuglekrigen i Kanøfleskoven kl. 10. 

 Læs mere og book billetter her        SØNDAGSTUR TIL ØREGAARD MUSEUM Sven JonsonBandyspilleren1930olie på lærred. Mjellby Konstmuseum. FotoPatrik Leonardssoncrop.jpg

Sven Jonson: Bandyspilleren, 1930, Mjellby Konstmuseum. Foto: Patrik Leonardsson

Din søndagsudflugt den 26. februar kunne gå til Øregaard Museum, hvor Kunstformidler, cand.mag. Merete Mørup viser rundt kl. 14-15. Så er du sikret nye vikler på Halmstadgruppen – billeder i en brydningstid.  

 Find mere information her        DERFOR SAVNER DU SOLEN ava-sombrero-PJou-4xLwHQ-unsplash.jpg 

Foråret står for døren – i hvert fald ifølge kalenderen – og Experimentarium giver her forklaringen på, hvorfor de fleste af os glæder os til at se solen lidt mere. Besøger I Experimentarium, er der som altid videnskab til hverdagen at prøve kræfter med. 

 Læs om lyset her        EN GÅTUR I DET GRØNNE – BRANDTS HAVE indgangshave-16-okt-2013.jpg 

Vi er på vej ind i foråret – derfor vil vi i de kommende nyhedsbreve give dig tips til gode, grønne steder at gå en tur. Første sted er G.N. Brandts Have, som er en ægte perle, og et havekunstnerisk must – ikke mindst takket være foreningen Brands Haves Venner og deres grønne fingre. Vi anbefaler indgangen fra Ørnekulsvej. 

 Find vej her        EN GOD ANBEFALING FRA BIBLIOTEKERNE Gentoftegade10crop.jpg 

Er du løbet tør for læsestof, så får du her Gentofte Bibliotekernes anbefalinger – en guldgrube af nye læseoplevelser anbefalet personligt af bibliotekets erfarne læsere.  

 Gå på opdagelse i anbefalingerne her        KENDER DU TEKSTILVÆRKSTEDET I BYENS HUS? Byens Hus144crop.jpg 

Skal du lægge et par bukser op? Er der gået en søm? Vi skal reparere, ikke kassere – og i Byens Hus er tekstilværkstedet åbent for dig og dit syprojekt hver onsdag kl. 11-15. Der er symaskiner, klippeborde og godt, sykyndigt selskab. 

 Læs mere om tekstilværkstedet her        BØRNEFØDSELSDAG MED KRUDT I ATO8056 kopicrop.jpg 

Vidste du, at man kan holde børnefødselsdag på Garderhøjfortet? Tag et kig på mulighederne – der er samarbejdslege med udgangspunkt i stedets historie for de yngre og matematiske escaperooms for de ældre. 

 Læs om mulighederne her        AKTUELLE TOPFILM Movie House36crop.jpg 

Det er sæson for filmpriser og i MovieHouse kan du fange nogle af de film, der er store forventninger til, fx Tàr med Cate Blanchett, The Banchees of Inisherin Colin Farell – og en masse andre film, naturligvis. 

 Find programmet her        STOR KUNST PÅ ORDRUPGAARD  Jesper Christiansen, Op Alle De Ting (Martin A. Hansens Cykeltur), 2019-20crop.jpg 

“Man har lyst til at bo i hans billeder…” – sådan skriver Berlingske og giver udstillingen med Jesper Christiansens kæmpe lærreder fem stjerner. Se den før din nabo!

 Planlæg dit besøg her        SKAMMERENS DATTER PÅ BELLEVUE TEATRET skammeren1600x750crop.jpg

Foto: Bellevue Teatret

Midt i marts indtager Dina, Davin, Drakan og alle de andre fra Lene Kaaberbøls fantastiske fantasyroman de skrå brædder på Bellevue Teatret. Skammerens Datter er familieteater i topklasse, der allerede har fortryllet mere end 100.000 publikummer.

 Find billetter her        Arrangementskalendergrafik.JPG    

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev