Må min hund få and?

I november holder mange Mortensaften. Det er svært at forestille sig, at din hund ikke vil kigge langt efter et stykke lækker and med sovs… Men din hund må ikke få and med sovs, fordi hunde ikke tåler for meget fedt på én gang. Det kan nemlig give hunden en bugspytkirtel-infektion. Giv derfor din hund en lækker godbid, og ikke andesteg med fed sovs.

Et tilberedt andeskrog vil også være en lækkerbisken, og din hund vil knase det til atomer. Den knuste knoglemasse kan dog pakke sig sammen i tarmen og give forstoppelse. Forkæl din hund med noget lækkert tørfoder/vådfoder i stedet.

Nyd november og den stadig smukke skov med eller uden hund.

Link
Så er det tid til Michelles populære hvalpeaften!Vores dygtige Veterinærsygeplejerske, internationale hundetræner og adfærdsbehandler Michelle Lyck Larsen afholder hvalpe-teori-aften. Kom og få masser af guldkorn med hjem!
Onsdag den 10. november kl 18:30
Det er gratis, men tilmelding er nødvendig enten på michelle@dyrlaege.dk eller på telefon 39620200
Læs mere → Link
Link
Er din hund eller kat skudangst?November er måneden hvor du skal sætte aktivt og målrettet ind, hvis du skal nå at lydtræne med din hund eller kat før det for alvor går løs i december.
Har du brug for beroligende medicin til dit dyr nytårsaften? Vi afholder igen i år vores nytårskonsultationer. Her vil vores sygeplejersker finde den bedste behandling til lige netop dit dyr.
Ring og bestil tid eller benyt dig af vores on-line booking
Læs mere → Link
Link
Bliver din lille hund stresset og angst?Hills har introduceret et nyt foder til små nervøse hunde.
Denne nyhed er seneste skud på stammen i Vet Essentials sortimentet, og foderet indeholder Vet Essentials’ velkendte 5 sundhedsfordele. Derudover er foderet også tilsat spaltet mælkeprotein, der fremmer afbalanceret adfærd hos små hunde.
Er din lille hund skudræd vil det være oplagt at starte allerede nu!
Benyt dig af vores tilbud i hele november
Læs mere Link
Link
Spar op til 100 kr på VetEssentialsI hele november og december giver vi dig et godt tilbud på vores fuldfoder til den sunde og raske hund og kat
Du får 100 kr.- rabat på de store poser og 50 kr.- rabat på de små! ..og så får du jo selvfølgelig også altid 10% på købet, hvis du har Hill’s Advantage App’en.
Læs mere → Link
Link
OBS! Ændret åbningstid på fredag!På fredag skal vores dygtige og arbejdsomme ansatte forkæles og vi holder derfor lukket fra kl 12:00
Står du med et akut sygt eller tilskadekommet dyr henviser vi til Lyngby Dyrehospital på telefon 45873507
De har ligeledes weekendvagten hvis uheldet skulle være ude. Vagtnummeret er som altid 70221101
70221101 Link
Link
Kender du til en Thundershirt?Thundershirtens blide konstante tryk giver en beroligende virkning på hunde der udviser symptomer på angst og urolighed. Thundershirtens virkning er undersøgt på 2000 hunde i USA.
Læs mere → Link
Link
God pris på kastrering og sterilisering i 2021Kastrationspakke inkl vaccination, øremærkning, samt registrering 999 kr.- incl moms
Sterilisationspakke inkl vaccination, øremærkning, registering, krave og smertestillende medicin til behandling i hjemmet 1400 kr.-
Læs mere → Link
Link
Spar altid penge når du køber Hills foder!Vi giver altid 10% på vores Hills foder via din Hills App – Vi hjælper dig med at oprette dig hvis du ikke allerede er oprettet og i fuld sving med at spare.
Skal dit kæledyr slanke sig, tage på, eller have en speciel sygdomsdiæt, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi laver individuelle ernæringsanbefalinger og fodringsplaner på alt Hill’s foder til dit/dine dyr. Du får vejledningen med hjem sammen med en rabatkupon.

Dette gælder nye, som gamle foderkunder.
Spørg os! Link
Link
Online booking!Nu kan du bestille en tid hos dyrlægen og vores veterinærsygeplejersker online. Står du med et sygt eller tilskadekommet dyr, skal du dog fortsat ringe til os på 39620200
Læs mere → Link
Link
Brug for dyrlæge efter åbningstid?Er uheldet ude og har du brug for akut hjælp til et sygt eller tilskadekommet dyr uden for åbningstiden? Du kan altid ringe 70221101 udenfor normal åbningstid 365 dage om året!
Gentofte Dyreklinik har weekendvagten fredag 19. november til søndag 21. november 2021

Tilmeld dig vores nyhedsbrev