Er der noget der kendetegner vinene fra Domaine Mur-Mur-Ium, er det frugt, fylde og krydderi. De smager simpelthen fantastisk, og er som skræddersyet til efterår og vinter.

Grenache Grandiose er en kraftfuld og koncentreret charmetrold, lækkert krydret og med fløjlsblød afslutning – den skal du bare smage! Du får masser af moden, fed bærfrugt og en smukt afbalanceret krop, hvor mængden af syre og kant er forsvindende lille.

Vinen er netop blevet anmeldt med 5 stjerner og som UGENS BEDSTE KØB i Ekstra Bladet: “Rigtig saft bombe med masser af solmodne røde bær, varme krydderier og strejf af vanilje. Vellavet og imødekommende med en lang saftig afslutning.”

Vivino: TOP 3% af vine fra Ventoux – og TOP 4% af vine i verden!

Grenache Grandiose
2020 Mur-Mur-Ium
BESTSELLER

Miraklet fra Ventoux! Her får du en kraftig, intens og krydret vin. Smagen præges af modne skovbær, kakao og krydderier som peber og timian.

Det er en super lækker vin til madretter med gods i – prøv den gerne til mørbradgryde med paprika, bacon og svampe eller til nogle gode saftige bøffer fra grillen.

Om producenten:
Domaine Mur-Mur-Ium ligger på sletten, ved foden af Mont Ventoux – som for de fleste Tour de France-entusiaster er kendt som ”det skaldede bjerg”. Interessant og opsigtsvækkende er det, at man hos Mur-Mur-Ium lader druerne hænge længere tid på vinstokkene, end andre producenter, for på den måde at opnå optimal modenhed, som giver mere frugt og fedme, til deres vine.

Hos Mur-Mur-Ium er man endvidere begunstiget ved at være i besiddelse af mange gode mindre vinmarker på de sydlige skråninger af Mont Ventoux, hvilket har resulteret i nogle helt unikke vine. Lige præcis her er der perfekte vækstbetingelser for især Grenache og Syrah, og druerne høstes om natten for at bevare mest mulig frugt og aroma. Alle vinmarker dyrkes uden brug af kemikalier eller pesticider og jorden bearbejdes manuelt. Derudover foregår al høst med håndkraft, og hver druesort vinificeres separat.

Vi har forhandlet vinene fra Mur-Mur-Ium i snart 20 år, og vores kunder elsker dem! Det bekræfter salgstallene kun, og flere vine fra Mur-Mur-Ium har været og er bestsellere, i Holte Vinlager.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev