I da går det løs, når årets Golden Days festival åbner. Vi åbner festivalen med særvisning af en af filmhistoriens allerstørste film, nemlig den legendariske Cleopatra . Det er lagt an til fest, hvor vi serverer vin i pausen og får besøg af borgmester Michael Fenger, som byder velkommen inden filmen.

Glæd dig også til forpremiere på Margrete den første med besøg af Trine Dyrholm og Charlotte Sieling, eksklusiv premiere på DUNE med foredrag af Morten “Marvel” Søndergaard og gratis filmklassiker til Gentofte Natten.

Kommende arrangementer

Golden Days åbningsfest

Glæd dig til at opleve storfilmen Cleopatra, når Gentofte Kino er vært for åbningen af årets Golden Days festival

Borgmester Michael Fenger og projektleder for Golden Days i Gentofte
Eva Greve Mortensen byder velkommen, når Gentofte Kino og Golden Days Gentofte skyder festivalen i gang med storfilmen Cleopatra. Filmen fra 1963, med Elizabeth Taylor i glansrollen som den egyptiske dronning, er den episke fortælling om Cleopatra og hendes stormombruste forhold til Julius Cæsar (Rex Harrison) og Marcus Antonius (Richard Burton).

Cleopatra er fortsat en af de dyreste produktioner i filmhistorien, og filmen er på alle måder storslået, så der er i den grad noget at glæde sig til. Statister i tusindvis samt de storslåede kostumer og filmens enorme budget har bidraget til dens ikoniske status, og vi glæder os til at vise filmen på det store lærred.

Fredag den 3. september kl. 18.00

Billetpris 150 kr. inkl. introduktion og et glas vin

Køb billetter

Mød Trine Dyrholm & Charlotte Sieling

Mød skuespiller Trine Dyrholm og instruktør Charlotte Sieling, når Gentofte Kino inviterer til eksklusiv forpremiere på storfilmen Margrethe den første

Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at opleve storfilmen Margrete den første til eksklusiv forpremiere. Filmen introduceres af hovedrolleindehaver Trine Dyrholm og filmens instruktør, Charlotte Sieling.

Tirsdag den 14. september kl. 19.00

Billetpris 110 kr. inkl. introduktion
OBS: Kun få billetter tilbage

Køb billetter

Eksklusiv premiere

Kom til premiere på storfilmen DUNE med foredrag og introduktion af Morten Søndergaard om universet og
bøgerne bag filmen

Tag med på et mytisk og storslået eventyr, når Gentofte Kino inviterer til eksklusiv premiere på den nye filmatisering af sci-fi klassikeren DUNE. Det bliver en storslået premiereaften med særligt besøg af Morten “Marvel” Søndergaard, som vil gøre os meget klogere på hele DUNE-universet og forfatteren bag den internationale bestseller, Frank Herbert.

Torsdag den 16. september kl. 19.30

Billetpris 125 kr. inkl. foredrag og introduktion til DUNE-universet

Køb billetter

Mig & Afrodite

Gentofte Kino sætter spot på det græske tragediekor, når vi viser Woodys Allens fantastiske komedie Mig & Afrodite, hvor et kor har en afgørende rolle

Mig og Afrodite er historien om sportsjournalisten Lenny og hans ambitiøse kone, der adopterer drengen Max. Alt er for en tid lykkeligt, man da ægteskabet begynder at gå skævt, sætter Lenny sig for at finde Max’ biologiske mor. Til hans store forskrækkelse er hun prostitueret, og Lenny gribes af en hellig ild: Han vil redde den faldne kvinde!

Gennem hele filmen er handlingen kommenteret af et græsk tragediekor, der ligesom i det antikke græske teater, fungerer som et kommentarspor, der sætter handlingen i perspektiv.

Filmen introduceres af Mads Bertelsen, som underviser i oldtidskunstskab og som vil gøre os klogere på det græske kor og den antikken græske tragedie.

Søndag den 19. september kl. 20.00

Billetpris 100 kr. inkl. introduktion om den græske tragedie

Køb billetter

Gentofte Natten

Gentofte Natten med gratis film

Glæd dig til gratis visning af filmklassikeren Mordets Melodi fra 1944 til Gentofte Natten i Gentofte Kino

Gentofte Kino viser helt ekstraordinært en af dansk films første rigtige spændingsfilm – Mordets Melodi fra 1944. Mordets Melodi, der er et ægte mordmysterium, blev en kolossal publikumssucces. Filmen er instrueret af Bodil Ipsen og på rollelisten ses bl.a. Poul Reichhardt, Ib Schønberg og eminente Gull-Maj Norin i rollen som natklubsangeren Odette. Filmen introduceres af biografdirektør Sune Lind Thomsen.

Fredag den 24. september kl. 20.00

Gratis visning i forbindelse med Gentofte Natten

Køb billetter

Print ugens program

Se alle forestillinger 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev