Kom i feriestemning Endelig kommer de varmere dage og de lyse nætter! Vi vil ikke lægge skjul på, at vi har glædet os meget til igen at komme ud og nyde alle de skønne aktiviteter og smukke omgivelser omkring Skovshoved Hotel. For hvad enten du er til unikke naturoplevelser eller feriestemning med is og street food på havnen, er vores lille badehotel et oplagt udgangspunkt for gode oplevelser.

Kombinér fx afslapning på hotellet med aktive dage på cykeltur i området med vores cykelophold, eller tag turen forbi Halgodt på havnen lige overfor hotellet og oplev den helt unikke stemning, når de snart åbner igen. Og ønsker du at glæde din mor med et ophold på Skovshoved Hotel, giver vi netop nu og frem til den 8. maj 20 % rabat på et mors dag gavekort til én overnatning for to personer inkl. økologisk morgenmad. Sidst men ikke mindst byder maj måned også på en skøn maj/juni menu fra husets hyggelige restaurant, A Hereford Beefstouw.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Team Skovshoved Hotel

Så er det nu! Naturen kalder… Lysegrønne blade på træerne, og solen der endelig varmer! Maj måned kalder på oplevelser i naturen, og hvorfor ikke kombinere aktive dage med et ophold på vores dejlige badehotel? Start dagen med en frisk dukkert i Øresund og skøn økologisk morgenmad. Hop derefter på cyklen og nyd den smukke nordsjællandske natur. National cykelrute nr. 9 starter lige uden for hotellets dør og strækker sig langs kysten, nord på til Helsingør forbi Bellevue Strand, Jægersborg Dyrehave og nordkystens mange museer. Uanset om du er til en hyggetur, MTB eller landevejscykling, er der masser af muligheder for at nyde naturen i området.

CYKELOPHOLD inkluderer: – 2 overnatninger i delt standard dobbeltværelse – Velkomstdrink, dag 1 – Køkkenchefens 2-retters middag, dag 1 (ex. drikkevarer) – Skøn økologisk morgenmad, 2 dage Kr. 3.700,- to personer i delt dobbeltværelse (2 nætter)

Mulighed for cykelleje: fra kr. 175,- pr. dag.

Læs mere og book cykelophold

Se de skønne aktiviteter omkring Skovshoved Hotel

Tillykke til Halgodt på Skovshoved Havn Har du gået en tur på Skovshoved Havn i de skønne sommermåneder, har du næsten ikke kunnet undgå at lægge mærke til Halgodt – socialt åndehul med cafe, street food og masser af stemning. Som gæst på Skovshoved Hotel kan du nu glæde dig til, at Halgodt udvider med mange nye aktiviteter bl.a. Surf og SUP center, hvor du kan leje paddleboards og pedalkajakker, samt koncerter og kulturarrangementer i høst- og vintermånederne.

Vi ønsker Halgodt og teamet stort tillykke med udvidelsen og glæder os til at sende vores glade gæster en tur over vejen til Skovshoved Havn.

Læs mere om Halgodt

Nyt fra Restauranten Læg vejen forbi husets hyggelige restaurant, A Hereford Beefstouw Skovshoved, hvad enten du bor på hotellet eller ej. I maj og juni er der ægte forår på menuen med lækker oksefilet og sæsonens grøntsager og tilbehør samt en skøn rabarberdessert.

Du kan bestille den 2-retters menu fra mandag – torsdag i hele maj og juni.

Book bord

F

Tilmeld dig vores nyhedsbrev