Er man ude i sidste øjeblik med julegaverne, eller vil man undgå kø i butikker og pakkeshops – og i værste fald forsinkede gaver, der ikke når frem inden jul, så kan man få julegaverne leveret med Wolt på 30 minutter – lige til døren, eller til der, hvor man befinder sig.

Leveringsappen, der i 2022 har tilføjet flere butikker til platformen såsom Illums Bolighus, BabySam, Intersport, Beautycos og Søstrene Grene, tilbyder nemlig levering af julegaver helt frem til den 23. december kl. 20.00. Og med 10.200 julegaveideer at vælge imellem bør der være god mulighed for at finde den helt rigtige gave, som kan leveres inden for 30 minutter.

Jakob S. Bollerup, der er Wolts head of retail og står for samarbejdet med danske detailbutikker, siger:

”Mange danskere har prøvet at stå uden julegaven til deres datter eller søn, fordi julepresset var for stort på den almene onlinehandel. Det undgår du ved at bestille gaven på Wolt, fordi vi opererer lokalt og derfor kan levere med det samme. For os handler det om at kunne levere lige præcis det, du står og mangler – så du i stedet kan fokusere på at bage julegodter med de yngste. Når vi leverer de sidste julegaver, så håber vi, at stressen aftager en smule, og julen kommer til at handle mere om det, den skal – nemlig at være sammen.”

Her er  Wolts top 5 over bedst sælgende detailvarer, der ikke er dagligvarer. 

  • Boligindretning
  • Landsholdstrøjer
  • Vin
  • Sexlegetøj
  • Ting til hunden
Foto: ABW

Tilmeld dig vores nyhedsbrev