Giv en MASH-oplevelse i gaveDu kan stadig nå at give årets bedste og mest velsmagende julegave til en, du holder af. 💝

Et gavekort til MASH kan bruges i alle vores restauranter og er den perfekte gave til madentusiasten, som har alt, men som værdsætter en fremragende middag og sublim service i skønne omgivelser.

Giv en MASH-oplevelse

Den bedste afslutning på åretNytårsaften nærmer sig med hastige skridt. Har du mon fået styr på nytårsfesten? 🎉 Slut året af med manér sammen med dit favoritselskab og oplev en helt speciel aften på MASH.

Vi har sammensat en udsøgt 4-retters menu, lagt den bedste Champagne på køl og pyntet vores smagfulde, hjemmelavede kransekage. Så alt, I skal gøre, er at booke bord, tage selskabet under armen og læne jer tilbage i de behagelige røde MASH-sæder.

Sikr dig årets sidste og bedste middag her:

Book bord til nytårsaften på MASH

Se nytårsmenuen på MASH herunder:

Til pescetarerne serverer vi natuligvis en tilpasset menu, ligesom vi også serverer en 4-retters børnemenu (dog ikke på MASH Penthouse og MASH Bredgade). Se begge menuer her.

Nytårsmenuen koster 1250,- pr. gæst, og tilkøb af vinmenu inkl. mineralvand og kaffe/the koster 750,- pr. gæst. Menuen på MASH Penthouse inkl. vinmenu koster 2.500,- pr. gæst. Alle priser er ekskl. gebyr.

Nytårsaften på Restaurant LeviNytårsaften tilbyder vores søsterrestaurant, Levi, en skøn 11-retters menu med 7 serveringer. Glæd dig til at opleve magien, der sker, når det italienske køkken møder det japanske.

Aftenen starter med Levis nytårscocktail, og herfra kan du se frem til en særdeles smagfuld oplevelse. 🥂

✨Nytårsmenuen på Restaurant Levi ✨

1. servering Sashimi, Østers, Oscietra Caviar, Tun Akami Tilvalg: Masumi “Sanka”, Junmai Daiginjo Saké

2. servering Tempura: Hummer & PighvarTilvalg: 2020 Meursault 1. Cru “Blagny”, Domaine Faiveley, Bourgogne

3. servering Havtaske Char Siu, Gyoza, Wagyu Arancino Tilvalg: 2019 Saint Romain “Sous le Château, Domaine de Bellene, Bourgogne

4. servering Yakiniku Due Royale Tilvalg: 2019 Gevrey Chambertin “Dix Climats”, Domaine Drouchin-Laroze, Bourgogne

5. servering Agnolotti del Plin, Alpesmør, Hvid Trøffel Tilvalg: 2017 Barolo, L. Pira, Italien

6. servering Dådyr, Rødbede, Salvie Tilvalg: 2016 Mayacamas, Cabernet Sauvignon, Napa, Californien

7. servering Piemonte Hasselnøddetærte, Sabayon, Sort Trøffel Tilvalg: 2018 Torcolato, Maculan, Italien

Prisen for hele herligheden inkl. mineralvand samt kaffe eller the er 2.200,- pr. gæst. Vinmenuen kan tilkøbes for 1.700,- pr. gæst. Begge priser er ekskl. gebyr.

I kan booke bord mellem kl. 18.30 0g 20.30, og bordet er jeres hele aftenen uanset reservationstidspunkt. Er I flere end 8 gæster, bedes I sende en mail til mail@restaurantlevi.com.

Book bord til nytårsaften på Levi

Tilmeld dig vores nyhedsbrev