Du kan både dyrke refleksionsløb, mindfulnessgudstjeneste, Knausgård og eksistenssamtaler!
Løb eller gå en tur med os
Refleksionløb og tankegang starter op igen den 19. februar.
Lea Skovsgaard med deltagere fra en tidligere sæson refleksionløb og tankegangKom og slip tankerne fri og få rørt kroppen, når vi starter op på en ny omgang refleksionsløb og tankegang. Hver søndag i fasten fra den 19. februar til den 2. april kl. 16.Refleksionsløb og tankegang er motion for både krop og sjæl, da vi kombinerer en god løbe- eller gåtur i den friske luft med samtaler om vigtige eksistentielle emner.Det er gratis og kræver ingen tilmelding.
Lyder spændende – fortæl mig mere om det
Om kærlighed
Mindfulnessgudstjeneste tirsdag den 21. februar kl. 19.30.
Mika Heilmann og Lea Skovsgaard fra mindfulnessgudstjenesten i januarMindfulness handler om evnen til at være til stede i nuet med nærvær og venlig opmærksomhed på tanker, følelser og krop gennem åndedrættet og meditationer.Til mindfulnessgudstjenesten er der rum for mere stilhed og eftertanke, og i en tid, hvor verdens larm og uro er voldsom, kan vi have ekstra brug for stilheden.Til aftenens mindfulnessgudstjeneste reflekterer vi over temaet kærlighed.
Læs mere om gudstjenestens tema
Om længsel
Studiekreds om Karl Ove Knausgård med start den 20. februar kl. 19.30.Er du også grebet af den norske forfatter Karl Ove Knausgård, eller er du blot nysgerrig på at vide mere om ham?Så vær med i vores nye studiekreds, hvor vi skal læse Knausgårds roman fra 2004 “Alting har en tid”, hvor det gennemgående tema er længsel.Studiekredsen er styret af Jakob Engelstad Nissen og løber over fire aftener: d. 20/2, d. 2/3, d. 16/3 og d. 30/3 kl. 19.30 – 21.00.
Læs mere om studiekredsen og tilmelding
Om eksistens
Ny eksistenssamtalegruppe starter den 22. februar kl. 19.30.I eksistenssamtalegruppen drøfter vi eksistentielle og trosmæssige temaer og fænomener.Samtalerne er fortrolige og bliver ledt af sognepræst Kenneth Knigge.Gruppen mødes d. 22. februar, d. 22. marts og d. 12. april kl. 19.30 – 21.00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev