Matcha – Fantastisk smag og fyldt med antioxidanter

Matcha er en meget delikat og finmalet grøn te og den te, der om nogen forbindes med Japan, hvor den indgår som hovedingrediens i den traditionsrige te-ceremoni. Ved tilberedningen piskes Matchaen ud i tempereret vand og drikkes derefter. Man indtager således meget store mængder pr. kop af de gavnlige stoffer, som tebladene indeholder.

Pressefoto Chaya

Matcha har en antiinflamatorisk virkning og mange andre sundhedsfremmende egenskaber, da teen blandt andet indeholder mange gavnlige antioxidanter, fibre, aminosyrer og enzymer, der understøtter fordøjelsen og bidrager til en følelse af velvære.

Under dyrkningen af den grønne te, Gyokuro, overdækkes te-planterne i 2-4 uger før plukningen af bladene, hvilket øger indholdet af de sunde aminosyrer og giver teen en ganske særlig sødlig smag.

Matcha kan drikkes på flere måder – blandt andet ren og med mælk eller plantemælk. Derudover så er Matcha fantastisk at bruge i madlavning – både det salte og søde køkken, som desserter, kager, chokolade og konfekt. Du finder nogle Matcha opskrifterChayas Matcha kort HER

Chaya har et stort udvalg af smukke Matcha skåle og andet Matcha tilbehør, som du kan finde HER

I vores butikker kan du altid få råd og vejledning af deres dedikerede personale. Og husk du kan altid smage en kop af dagens te i deres butikker.

Dronning Louises Tehus er netop åbnet igen efter juleferien. Her kan du få te oplevelser udover det sædvanlige. Se mere om Tehuset på dronninglouisestehus.dk

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Del på sociale medier