De nye restriktioner, som træder i kraft på søndag den 19. december, betyder at vi desværre må lukke biografen midlertidigt frem til og med d. 16. januar 2022 (indtil videre).

Vi opfordrer alle, som har købt billetter til forestillinger i nedlukningsperioden, til at komme ned i biografen i morgen og få dem refunderet, da det er sidste åbningsdag inden nedlukningen. Læs mere nedenfor.

I morgen har vi 5 film på programmet, så hvis du lige skal nå at have en sidste biograftur med, så er i morgen altså sidste sidste chance i år:

Kl. 10:00: Peddersen og Findus: Den bedste jul nogensinde (næsten udsolgt) Kl. 15:15: Familien Jul og Nissehotellet Kl. 14:30: Krummerne – Det er svært at være 11 år Kl. 16:30: James Bond: No Time To Die Kl. 20:00: House of Gucci

Vi ønsker alle en glædelig jul, og et rigtigt godt nytår!

Hvad betyder det for dig? Har du allerede købt og betalt billetter til en kommende visning eller et særarrangement i perioden fra søndag 19. december til og med søndag 16. januar 2022, får du selvfølgelig dine penge refunderet.

Hvis du har købt billetter online, overføres pengene automatisk til det betalingskort, du brugte, da du købte billetterne.

Har du købt billetterne i biografen, kan du få pengene refunderet ved at henvende dig i biografen i morgen lørdag 18. december i tidsrummet 9.15-20.30, der er sidste dag med åbent, inden nedlukningen.

Har du reserveret billetter til en kommende visning eller et særarrangement skal du ikke foretage dig noget – alle dine reservationer annulleres frem til og med 16. januar 2021.

Hvordan kan jeg hjælpe Gentofte Kino? De nye restriktioner betyder desværre, at Gentofte Kino endnu engang er tvangslukket og ikke har mulighed for at slå dørene op og gøre det, vi elsker allermest: nemlig at vise film og dele de gode oplevelser med vores gæster.

Det betyder selvsagt også, at vi økonomisk er hårdt ramt, når vores billetsalg udebliver. Du kan hjælpe Gentofte Kino på flere måder:

Køb et gavekort til Gentofte Kino Støt din lokale biograf og få samtidig styr på julegaven, mandelgaven eller adventsgaven. Du bestemmer selv beløbet, og gavekort kan både bruges til biografbilletter og køb i vores café. Køb gavekort til Gentofte Kino her.

Meld dig ind i Gentofte Kinos Venner Gentofte Kinos Venner er en forening, der har til formål at hjælpe biografen økonomisk. Kontingentet for 1 års medlemskab er kr. 700,- og giver dig en række fordele i biografen. Læs mere om Gentofte Kinos venner og meld dig ind her.

I samarbejde med Gentoftegade Bibliotek

Peddersen og Findus: Den bedste jul nogensinde – Tag børnene med i biografen

Der er to dage til juleaften, og Peddersen og Findus er sneet inde på deres lille gård. Den lille kat er nervøs for, om det overhovedet bliver jul i år, da de er løbet tør for mad, og det er umuligt at fælde et juletræ i skoven. Peddersen forsikrer dog, at det nok skal blive jul, og at det helt sikkert bliver den bedste jul nogensinde. Heldigvis bliver det snart bedre vejr, og de kan endelig tage i skoven efter et juletræ. Uheldigvis kommer Peddersen galt af sted med foden, og de må gå hjem uden deres træ. Findus kan ikke forstå, hvorfor Peddersen ikke vil tage imod hjælp fra deres naboer, men til sidst får de to bygget noget, der minder om et juletræ, og juleaften kan endelig begynde. Pludselig banker det på døren, og ude foran står deres søde naboer med armene fulde af lækkerier. Nu kan de alle fejre jul sammen alligevel.

Peddersen og Findus: Den bedste jul nogensinde er en charmerende historie om at give og modtage samt vigtigheden af gode venskaber og naboer

Lørdag den 18. december kl. 10.00 Billetpris: 35 kr.

Køb billetter (næsten udsolgt)

Familien Jul og Nissehotellet

Hugo på tolv år elsker stadig nisser, men bliver drillet af sine jævnaldrende. Hugo beslutter derfor at gå mod sine følelser og tvinge sig selv til at blive stor. Men da familien er på juleferie, opdager han, at der bor nisser på hotellet. Hugo prøver at fortrænge det og kæmper en indre kamp for ikke at hjælpe nissepigen Sne, som har mistet sine nisseforældre og bor alene med sine søskende. Sne vil hjem til nissernes land, men kan ikke få rensdyrene til at flyve, for hun har aldrig lært magi. Spørgsmålet er, om Hugo lader sig overtale til endnu et nisseeventyr…

Lørdag den 18. december kl. 12.15 Billetpris: 100 kr.

Køb billetter

Krummerne – Det er svært at være 11 år

”Skærmen” fylder meget i hverdagen hos familien Krumborg. Mor synes, familien skal komme hinanden ved, så Krumme foreslår skærmfri uge, for på den måde slipper Krumme for at blive drillet henne i skolen for sin gamle skodmobil. Stine bliver rasende, mor synes, det er fornuftigt, far gør som mor siger, og Grunk har bare tænkt sig at snyde. Men hvad skal man så lave? Krumme finder nogle gamle Kim-bøger på loftet, som han sluger råt, og han bliver inspireret til at starte sit eget detektivbureau med sin ven Tom. Da forbryderne, Tina og Jeff, stjæler Anastasia-diamanten fra Nationalmuseet, ser Krumme sin chance: At fange forbryderne for at vinde Yrsas hjerte. Men det går ikke så let som i Kim-bøgerne, for det er nemlig svært at være 11 år, når man også vil vinde Yrsas kærlighed.

Lørdag den 18. december kl. 14.30 Billetpris: 100 kr.

Køb billetter

No Time To Die Film nr. 25 i rækken om agent 007 med licens til at dræbe er blevet taget rigtigt flot imod af danskerne! I Gentofte Kino har filmen nu overtaget førstepladsen som den største James Bond-film nogensinde – 1000 tak til alle jer gæster, som har set det seneste kapitel i 007-serien! Og der er stadig rig mulighed for at se den – følg linket nedenfor.

Lørdag den 18. december kl. 16.30 Billetpris: 125 kr.

Køb billetter

House of Gucci – Familiedrama af Ridley Scott

‘House of Gucci’ er inspireret af den chokerende sande historie om familieimperiet bag det italienske modehus Gucci. Med tre årtiers kærlighed, forræderi, dekadence, hævn og i sidste ende mord ser vi, hvad et navn betyder, hvad det er værd og hvor langt en familie vil gå for kontrol.

Vi følger familieimperiet fra tiden, hvor alt stadig er glamourøst, frem til den skandaløse retssag, hvor Patrizia Reggiani bliver idømt 26 års fængsel for at planlægge drabet på sin eksmand, Maurizio Gucci. Maurizio var barnebarn af den berømte modedesigner Guccio Gucci og arving til hele Gucci-dynastiet, men juridiske slagsmål, stridigheder om arven, svigt og en ekstravagant livsstil blev begyndelsen til enden for Maurizio og hans kone, Patrizia, kendt som Den Sorte Enke.

Den imponerende rollelister omfatter bl.a. Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Salma Hayek og Al Pacino.

Lørdag den 18. december kl. 20.00 Billetpris: 125 kr.

Køb billetter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev