Nu starter nedtællingen til jul.

Denne weekend kan du komme til to adventsgudstjenester – på lørdag er der adventsgudstjeneste for børn med Det Danske Spirekor, og til højmessen på søndag fejrer vi 1. søndag i advent sammen med Det Danske Pigekor.

På tirsdag har du mulighed for at forebygge julestress og komme til mindfulnessgudstjeneste med sognepræst Lea Skovsgaard og mindfulnessinstruktør Mika Heilmann.

Håber at se dig i Jægersborg Kirke.

Mindfulnessgudstjeneste tirsdag den 29. november

På tirsdag den 29. november kl. 19.30 har du igen mulighed for at komme til mindfulnessgudstjeneste med sognepræst Lea Skovsgaard og mindfulnessinstruktør Mika Heilmann.

Juletiden er travl og fyldt med forventninger, ønsker og håb, som vi allerede på forhånd ved, at vi har svært ved at indfri.

Hvordan kan vi finde fred med os selv som uperfekte mennesker? Og hvordan kan vi finde fred med vores livsomstændigheder, som vi ikke altid er herre over?

Vi kan gøre det ved at møde os selv med accept og tage imod den fred, som julens budskab rummer for os.

Til mindfulnessgudstjenesten får vi redskaber til selvaccept gennem meditation, vi får mulighed for at forstå os selv som mennesker i sammenhæng med Gud gennem bibelens ord, og vi får ord og rum til sindsro, eftertanke og indre fred gennem musikken og salmerne.

Læs vores interview med Mika Heilmann og Lea Skovsgaard om deres tanker bag mindfulnessgudstjenesten:

Et åbent rum for tro og nærvær

Adventsgudstjenester med kor

Advent for børn

På lørdag den 26. november kl. 11 er der adventsgudstjeneste for børn ved sognepræst Kenneth Knigge.

Det Danske Spirekor dirigeret af Pia Boysen medvirker til gudstjenesten.

Bagefter går vi alle i sognegården og spiser æbleskiver og hygger med lidt julekrea.

1. søndag i advent

På søndag den 27. november er det første søndag i advent, og det markerer vi med en festlig højmesse ved sognepræst Kenneth Knigge og med deltagelse af Det Danske Pigekor dirigeret af Clara Smedegaard.

Efter højmessen inviterer vi på gløgg og æbleskiver i sognegården – samt en lille julequiz.

Foto: SDL

Tilmeld dig vores nyhedsbrev