Det er ikke nogen hemmelighed, at mange mennesker lider af alvorlig stress og endnu flere af udbrændthed og tabt energi. Udover det kommer følgeskader, som hovedpine, søvnløshed, manglende energi og ømme og stive muskler, som forringer livskvaliteten.

Det vil Mette Elmdam, gerne hjælpe borgere i Gentofte til at slippe af med igen.

Træk vejret

Ligesom med alle andre muskler i kroppen, er det vigtigt motionere den livsvigtige åndedrætsmuskel og åndedrætstræning er en hjælp til selvhjælp! Ved at træne åndedrættet dagligt, vil en stresset person, inden for en relativ kort periode, mærke en forskel til det bedre. Der kommer mere ro på kroppen og tankemylderet bliver mere overskueligt, man får en bedre søvnkvalitet, og ved at der kommer mere ilt til musklerne begynder de at slappe af og spændingerne vil slippe sit tag.

Hvem står bag?

Mette Elmdam, har etableret virksomheden ”Åndedrag og har gennem de sidste 3 års tid deltaget i utallige holdforløb og workshops og har senest taget en åndedrætstræner uddannelse. Mette har selv haft stor glæde af åndedrætstræning, da hun på et tidspunkt selv var ramt af stress og depression. Det her værktøj gør underværker, kræver ikke den store videnskab og koster ikke spidsen af en jetjæger. Mette Elmdam tilbyder holdforløb af 3 gange. Stort set alle kan deltage og efter 1 – 2 holdforløb, vil det være muligt også at træne hjemmefra.

Hvor foregår træningen?

Åndedrætstræningen foregår lørdage hos Kropsterapi Gentofte. Tilmelding foregår på www.aandedrag.dk og er nødvendig for at kunne deltage.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev