Euroman: ”Udvalget af gin er efterhånden blevet enormt, men her er alligevel en flaske, der skiller sig ud med en livsbekræftende historie – og som er med til at gøre en forskel.”

Ja, det er lige præcis hvad Mission Gin gør – nemlig en forskel. Udover at smage bragende godt, så knytter der sig også en helt speciel historie til ginnen. I vores nyeste podcast afsnit kan du høre Jeppe fra Veteranfonden, fortælle om tilblivelsen af Mission Gin. Det kommer der en masse spændende og interessante anekdoter ud af!

Mission Gin

Mission Gin er en eksotisk, varm og krydret gin med sjæl og en unik historie. Den er lavet til dig, der sætter pris på en god G&T, og du kan blandt andet smage: rosenpeber, kardemomme, kanel, safran, appelsin og lime. Ingredienserne er hjembragt fra forskellige indsatsområder.

Bland den gerne med din bedste tonic, isterninger og top den med lidt reven appelsinskal som garniture.

Veteranfonden Målet med Veteranfonden er at skabe en stærk fond som vil kunne hjælpe andre veteran-initiativer, som er med til at oplyse, vise anerkendelse og lave et fællesskab for alle Danmarks veteraner.

I dagens samfund bliver veteran-begrebet ofte brugt i en negativ eller misforstået kontekst og der bliver fortalt for få positive historier. Derfor er synet på veteraner i samfundet også sådan. Det vil Veteranfonden gerne ændre på. Største delen af Danmarks veteraner kommer hjem med rigtig mange kompetencer og styrker, såsom kommunikation, teamwork, problemløsning med mere, som de kan bruge i det civile samfund – og som er blevet brugt af flere til at skabe forretninger eller bidrage til samfundet.

Hvad er Mission Gin? Mission Gin er et samarbejde mellem Veteranfonden, Holte Vinlager og CPHoriGIN. Med denne flaske får du ikke bare en unik gin, du er også med til at tage imod vores udsendte, som vender hjem fra verdens konfliktområder – Veteranerne. Vi har lavet den for at hylde de danske veteraner og for at give dig muligheden for at smage på verden!

Hvem har lavet Mission Gin? CPHoriGIN er en prisvindende ginproducent, som i fællesskab med Holte Vinlager, Veteranfonden og nogle veteraner har smagt sig frem til den rigtige balance mellem 19 ingredienser fra Afghanistan, Balkan, Irak og flere andre steder.

Vi håber du vil nyde den med vished om, at du sammen med Holte Vinlager og CHPoriGIN støtter Veteranfondens arbejde – god fornøjelse 😊

Tilmeld dig vores nyhedsbrev