Deltag i konkurrencen og vind et ophold på Havgaarden Badehotel, med 3-retters menu og overnatning for 2 personer.

“MIT NORDSJÆLLAND” HVOR FERIEN STARTER

I denne uge udkommer Nordsjællands feriemagasin “Mit Nordsjælland”. Magasinet er fyldt med oplevelser, overnatningssteder og generelt inspiration til din ferie.

Vind et ophold for 2 personer ved kysten

Du har muligheden for at vinde et ophold på Havgaarden Badehotel for 2 personer, læs videre lidt længere nede.

GLEM GPS’EN, OG TA’ DEN KRINGLEDE VEJ

Forventet ankomst. Bedste rute. GPS’en er genial. Det er blevet meget lettere at komme fra A til B. Lettere at planlægge. Lettere at overskue og lettere at komme rundt. Men det er også lidt kedeligt, ikk’?​

For når du nu står der – på vej ud i ferielandskabet i de korte bukser, og alt er pakket og parat – hvilken rute skal du da vælge? Hvordan får du mest muligt ud af alle de mange oplevelser, der venter derude? Er det ved at tage den direkte vej, som GPS’en anbefaler, eller er der måske en anden vej til de store oplevelser?

Find inspiration til ferien i det danske magasin eller i det engelske magasin.

VIND ET OPHOLD PÅ HAVGAARDEN BADEHOTEL

Havgaarden Badehotel er et historisk badehotel i Vejby på nordkysten af Sjælland. Du har nu mulighed for at deltage i konkurrencen om et romantisk ophold på badehotellet med én, du holder af.

Deltag i konkurrencen og vind en overnatning for to personer med 2x 3-retters menu uden drikkevarer, på Havgaarden Badehotel inkl. morgenmad.  Badehotellet ligger i Vejby i rolige og idylliske omgivelser, og kun et stenkast fra Kattegat. Badehotellet har autentisk stil og charme, med dejlige værelser og hyggekroge, både ude og inde.

Du deltager i konkurrencen ved at tilmelde dig VisitNordsjællands nyhedsbrev. Vi sender oplevelser og nyheder fra Nordsjælland direkte i din mail-indbakke, cirka en gang om ugen.

Find alt information om konkurrencen.

DET ER POPULÆRT LIGE NU

❤️ Forårsoplevelser i Nordsjælland

❤️ Fakkeloptog og velkomst til Dronningen

❤️ Overnat på Store Kro i Fredensborg

Tilmeld dig vores nyhedsbrev