Usynligt Hjerte

Walenciak Film og Reel Pictures præsenterer Laurits Flensted-Jensens debutspillefilm USYNLIGT HJERTE med Victoria Carmen Sonne, Niklas Herskind og debutanten Noah Skovgaard Skands i hovedrollerne.

Usynligt hjerte, foto: Gentofte Kino

Se traileren her: https://www.youtube.com/watch?v=Lif65tU43LU

USYNLIGT HJERTE fik verdenspremiere på San Sebastián International Film Festival sidste år og har dansk biografpremiere den 9. maj 2019.

The Hustle

The Hustle, foto, Gentofte Kino

”Jeg har aldrig svindlet eller fuppet nogen i virkeligheden,” siger Rebel Wilson, som spiller den jordbundne svindler Penny Rust. Hun er en såkaldt con artist, der lever af at fuppe sig til penge og gaver fra godtroende mænd. Især mænd, der fortjener at blive fuppet.

I ”The Hustle” spiller hun over for Anne Hathaway, der spiller en mere glamourøs og sofistikeret svindler.

Rebel Wilson er også en af filmens producere, og hun er vild med, at det er lykkedes at lave en frisk genfortælling af den klassiske historie. ”The Hustle” er inspireret af ”Bedtime Story” (1964) og komedien ”Dirty Rotten Scoundrels” (1988).

”Men det skulle ikke bare være den samme historie bare med kvinder i hovedrollerne,” siger Rebel Wilson. ”Det er blevet en sjov og rørende film, og det var fantastisk som medproducer at opleve, hvordan der blev arbejdet som et hold og at alle havde de højeste ambitioner.

Instruktør Chris Addison har sin baggrund primært i TV-branchen, og han sætter særlig pris på kunsten at samarbejde.

Ugly Dolls

Ugly Dolls, foto: Gentofte Kino

UglyDolls blev født for 17 år siden, da David Horvath, en illustrator og tegneserietegner, sendte breve til sin kæreste (nu kone) Sun-Min Kim, der boede i Sydkorea. I brevene tegnede han nogle skæve figurer, der inspirerede Sun-Min til at sy en gave til David – en fortolkning af en af hans tegninger. Det var den første UglyDoll.

David Horvath var begejstret for gaven, og han viste den til en ven i legetøjsbranchen, der straks så potentiale i den skæve dukke. Sun-Min Kim syede flere dukker, men det varede ikke længe, før hendes symaskine slet ikke kunne følge med efterspørgslen.

UglyDolls kom ud i specialbutikker flere steder i USA. ”Folk kunne godt lide, at de var helt særlige, men dejligt bløde, og så kunne de godt lide de små tekster, der fulgte med dukkerne. Hver dukke havde en forhistorie, og på den måde fik dukkerne mere personlighed”, forklarer David Horvath.

Her 17 år efter fødslen er UglyDolls klar til at indtage Hollywood. De originale skabere, David og Sun-Min, har været med hele vejen og er begejstrede over at se deres skæve eksistenser på det store lærred.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev