EN SVEDIG AFFÆRE EFTERÅRSJAGTEN ER BLEVET LUNERE
Link
At temperaturen stiger, kan også mærkes på jagten.Overgangsperioden til vinteren er blevet længere og længere, og derfor kan man nu sagtens bruge en lettere beklædning helt indtil november.
Vi har selvfølgeligsørget for, at du kan blive klædt på til et mildere efterår medbreeks i bomuld, letvægts tweedfrakker, tynde merino uldtrøjer og meget mere. Kig forbi butikken og se hele sortimentet.
PURDEY LETVÆGT TIL KVINDER
Link
Den klassiske Purdey Field Coat er blevet revitaliseret med en nyudviklet, teknisk tweed, der er meget lettere end traditionelt vævet tweed. Stoffet fornemmes bedre, og gennem en kombination af garnets drejning og en meget lille mængde nylon er stoffet meget modstandsdygtigt over for slid og friktion. En Sympatex®-foring giver en vandtæt og vindtæt overflade, der stadig er åndbar, og Teflon®-belægningen sikrer, at vandet bare ruller af. Jakken tåler også maskinvask.
CORNELIUS LONDON LUFTIGE BREEKS
Link
Cornelius London har de perfekte breeks til et lunt jagtefterår. De er lavet i en slidstærk bomuld og er samtidig super luftige. Farven er den altid “mix og match” venlige: Mørkegrøn oliven.
SCHOFFEL JAKKEN & TRØJEN MED VINDSTOPPER
Link
Link
Hybridjakken i loden er fremstillet af 100% supersoft lambswool med en quiltet front, Aerobloc-foring, fuld lynlås og ribkant i hals.
Lambswool Aerobloc lynlåstrøje er fremstillet af 100% lambswool, har en ekstra vindbeskyttelse med en Aerobloc-foring, 1/4 lynlås og ribkant i hals og manchetter.
Link
SPYPOINT VILDTKAMERA FÅ STYR PÅ DIT REVIR
Link
Link
Vi er blevet helt vilde med SPYPOINT. Og det er ikke mindst fordi, det er lykkes at lave et vildtkamera, der er let at sætte op.
Nu kan du også få Spypoint LINK-MICRO med et indbygget solpanel, der forsyner kameraet med strøm på en miljøvenlig måde og uden driftsomkostninger for dig. Kameraet sender billeder til dig 24 timer i døgnet fra alle europæiske lande, uden at du behøver at bekymre dig om SIM kort abonnement. Du får nemlig et gratis abonnement på 100 billeder om måneden. Og har du brug for mere, kan du betale direkte på Spypoints hjemmeside.
VI HAR MASSER AF AMMUNITION OGSÅ MED BIO FORLADNING
Link
Vi har lageret fyldt med ammunition til efterårets jagter. Så husk at tanke op, når du alligevel kommer forbi.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev