VI HAR SKUDT JULEN IGANG OG VI SKRUER OP IGENNEM HELE JULEMÅNEDEN

Vi har skudt julen i gang og butikken er fyldt med lækre varer, der bare venter på at blive pakket pænt ind og skabe glæde hos dem, du holder af.

Der er masser af strik, strømper, andet uldtøj, overtøj og varmt undertøj og et lige så stort udvalg af tilbehør og teknik. Alt sammen til det perfekte ophold i naturen.

LIDT FORSKELLIGE IDEER HVIS DU ER TIDLIGT UDE MED JULEGAVERNE

GÆSTEBOG

Den analoge gæstebog er en kærkommen reminder fra dengang, hvor der var tid til at sige “tak” med mere end blot en smiley.

FILSON BRIEFCASE

Den slidstærke klassiker med rødder tilbage til guldgravertiden fås nu også i et moderne camouflagelook.

HÅNDLAVEDE KNIVE

Vi har håndlavede knive fra flere leverandører. De koster selvfølgelig lidt mere, men til gengæld får man også en kniv for resten af livet.

LÆKRE SKYDESOKKER

Engelsk uld i topkvalitet, og vi har hele farvepaletten og mere til. Bær dem med eller uden garters, alt efter hvad du har mandsmod til. Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af garters.

JULEGAVEN TIL FRU JAGT NU ER DER OGSÅ CORNELIUS LONDON TIL KVINDER

CORNELIUS LONDON Cornelius London er eksklusiv jagtbeklædning og en hyldest til den klassiske engelske jagtgarderobe. Konservativt – og så alligevel med et twist. Som i denne Stag Shirt fra det nye katalog, hvor der er flere gode nyheder til de kvindelige jægere.

SE MERE FRA KOLLEKTIONEN – TRYK HER

SELVFORKÆLELSE DET ER HELT IORDEN AT HOLDE AF SIG SELV IDAG

VELKLÆDT UANSET VEJR OG VIND Klassisk jagttøj er ikke nødvendigvis kun for dig, der er udstyret med et jagttegn. Det er lige så meget for dig, der bare godt kan lide den engelske stil, hvor det at være velklædt og praktisk påklædt, går hånd i hånd.

Vi har jakker, bukser, trøjer, skjorter og meget meget mere du kan vælge imellem.

HUSK DEN EVIGT GODE GAVE

Med et gavekort til Nancke Jagtliv er du sikker på at ramme plet, når du er på gavejagt. Det er nemlig ikke altid let at finde den helt rigtige ting til en kræsen jæger eller et ditto friluftsmenneske.

Du kan købe vores gavekort i butikken og på webshoppen. Gavekortet kan kun anvendes i vores fysiske butik. Passer de beløb du ser i webshoppen ikke til dig eller vil du have det pakket på en bestemt måde, så skal du bare henvende dig på info@jagtliv.dk, så finder vi en løsning til dig.

facebook

website

email

Instagram

Tilmeld dig vores nyhedsbrev