TØRKLÆDETID EFTERÅRETS VARMEHJÆLP

VARMER IKKE KUN OM HALSEN

Ikke alle tænker lige meget over, hvilket materiale, deres nye tørklæde er produceret i. Men materialet kan have stor indflydelse på, hvordan stoffet falder, hvordan det føles, hvad stoffet udstråler, hvorvidt det komplimenterer dit look samt, og ikke mindst, hvor godt det er til at holde på varmen.

Vi har tørklæder i mange forskellige materialer at vælge imellem. Ønsker du dig et tørklæde i blød bomuld, eksklusiv silke eller i et florlet, halvtransparent stof ? Vi tør næsten love, at du kan finde dét tørklæde, du søger, hos os.

Vi er selv store fans af uld og silke blandingen, som er ekstra god til at give og holde på varmen. Så er det også let at tage af og på alt efter hvordan man behøver varmen. På post kan kulden snige sig ind og når man bevæger sig rundt kan man løsne eller tage af.

Mangler du inspiration til, hvornår og hvordan du kan bære dit nye, smukke tørklæde? Så kom forbi butikken !

DET USTADIGE VEJR VERDENS LÆKRESTE GUMMISTØVLE

LE CHAMEAU – DU PLASKER BARE LØS

Så går der ikke længe før vi plasker rundt i mudderet og vandpytterne igen, når efteråret nærmer sig med hastige skridt. Når man ser frem til disse forestående måneder med generelt vådt og gråt vejr, er spørgsmålet hos enhver jæger eller natur menneske: kan mine gummistøvler holde endnu en sæson? Hvis du skal spørge, er svaret sandsynligvis nej.

Le Chameau støvler er kendt for deres kvalitet og holdbarhed, deer virkelig bygget til at holde, og du kan være sikker på, at du ikke får våde fødder af de huller, der optræder i så mange andre gummistøvler. I denne henseende er Le Chameau støvler absolut pengene værd, da de holder dig tør meget, meget længere end billigere alternativer. De findes både i lette, man kan sige sommerstøvle, og den varmere model med indbygget neopren foer. Med og uden lynlås. Til mænd og kvinder. I flere farver og fælles for dem alle er, at de er lavet i det bedste naturgummi.

Idag er Le Chameau dog ikke kun gummistøvler. Senest har mærket lanceret en større kollektion for din bedste ven. Hundeskåle, snore, kurve og meget mere.

Kom ned i butikken og se nærmere på udbuddet eller klik på billederne for at købe eller forberede dig i webshoppen.

NYHEDER FRA PURDEY SKJORTER SÅ BLØDE SOM SMØR

NU TIL BÅDE JAGTEN, ARBEJDET OG GÅTUREN I SKOVEN

Der er intet som kan måle sig med en sommermorgen hvor man er oppe før ham der får sko på. Måske skal du efter morgenturen direkte på arbejde eller under alle omstændigheder ikke se ud som om du lige er kommet ind fra skoven.

Purdey har i tiltagende grad udviklet sine kollektioner så de strækker sig længere og længere ind i dagligdagen og ikke kun har jagt udtryk samtidig med, at de kan bruges til såvel jagt som fritid og arbejde. Så skader det heller ikke at de fleste er i børstet bomuld, så de føles så bløde som smør.

Vi er i fuld færd med at udbygge kollektionen vi tilbyder i butikken, så du er velkommen til, at tænke lidt bredere garderobe næste gang du ser med fingrene i butikken.

EFTERÅRSARRANGEMENTER FÅ LEDIGE PLADSER

Gå-hjem-arrangement

12. Oktober Klokken 17 til 19 i butikken

FÅ PLADSER TILBAGE

BLYFRI AMMUNITION I SAMARBEJDE MED SAKO

SAKO har udviklet en spændende portefølje af blyfri ammunition. Men der er mange, som ikke er helt sikre på, hvordan denne ammunition fungerer, og hvad man skal vælge. Er du en af dem, kan du blive lidt klogere på dette gå-hjem-arrangement.

TILMELD MIG – TRYK HER

Gå-hjem-arrangement

26.Oktober Klokken 17 til 19 i butikken

FÅ PLADSER TILBAGE

FÅ STYR PÅ OPTIKKEN I SAMARBEJDE MED SWAROVSKI OPTIK

Sammen med Swarovski optik fortæller vi blandt andet om, hvordan man optimerer og anvender de forskellige håndkikkerter og sigtekikkerter, om nyt udstyr contra brugt og hvordan man anvender ballistisk tårn og kort rødpunktsigte.

TILMELD MIG – TRYK HER

Gå-hjem-arrangement

2. November Klokken 17 til 19 i butikken

KEND DIT VÅBEN MINI KURSUS I VEDLIGEHOLDELSE

Her har du mulighed for at få våbensmedens anvisninger på den del af vedligeholdelsen og rensningen af dit våben, som du selv kan stå for. Vi adskiller et våben, så du kan se, hvad der er inden i, og hvad du selv bør gøre for at holde dit våben i topform i mange år og hvad du bør overlade til våbensmeden.

TILMELD MIG – TRYK HER

facebook

webshop

email

Instagram

Tilmeld dig vores nyhedsbrev