VI HOLDER SOMMERFERIE FRA DEN 10. JULI TIL DEN 1. AUGUST

Det er tid til at genoplade batterierne. Også selv om det gør ondt at lukke butikken. For den første del af året har endnu engang været helt og aldeles uforudsigelig. Med et Coronaspøgelse, der stadig lå og lurede, med en forfærdelig krig der pludselig brød ud, Politiets, som ikke kan udstede tilladelser, før deres IT system kommer til at fungere og med renter, inflation og varemangel, som vi ikke har set i årevis. Nu håber vi så, at resten af året bliver mindre dramatisk og ser frem til at se jer igen på Gentoftegade.

Vi ønsker jer alle en fantastisk sommer.

VI KOMMER STÆRKT TILBAGE MED ET STORT HØSTUDSALG

Traditionen tro holder vi HØSTUDSALG i hele august måned. Det er vores mulighed for at få ryddet op i butikken, og din mulighed for at få købt det, du mangler med gode rabatter. Vi sætter kun gode varer og mærker på tilbud. Noget af det er varer, som er udgået, som vi kun har i få størrelser eller som vi bare ikke vil genbestille. Husk som altid, at dine chancer for at gøre det store kup er størst i starten af udsalget.

WEBSHOPPEN ER LUKKET FRA DEN 10. JULI TIL DEN 1. AUGUST

Det er ingen hemmelighed, at os der passer butikken også er dem, som tager sig af webshoppen. Så når vi går på ferie, lukker webshoppen også for køb. Du kan selvfølgelig surfe rundt i shoppen så meget du vil og bestille varer til levering efter den 1. august.

facebook

website

email

Instagram

Tilmeld dig vores nyhedsbrev