PURDEY I DANMARK
“THE FINEST GUN & RIFLE MAKERS SINCE 1814”

Vi har fine besøg i butikken hver eneste dag – men i begyndelsen af Maj får vi ekstraordinært fint besøg af vores gode venner fra James Purdey & Sons.
Som den danske repræsentant for det hæderkronede selskab, afholder vi årligt særlige skydearrangementer, for de få, der har en særlig interesse i de sofistikerede, håndlavede våben.

Vi udstiller, i denne forbindelse, disse våben i butikken

TIRSDAG DEN 2. MAJ IMELLEM KLOKKEN 16.00 og 18.00

Her kan du komme forbi og se de flotte og kostbare våben og samtidig få svar på eventuelle spørgsmål
direkte af Purdey’s Gunroom Manager, Andrew Ambrose
samt Head of Events, Alastair Bowles, som vil være til stede i butikken. 
LE CHAMEAU
NYT TIL DAMERNE

En af de mest populære dame-modeller fra La Chameau er deres Giverny-støvle, som er designet til at være både praktisk og stilfuld. Støvlerne er udstyret med en stødabsorberende sål og en åndbar foring, som sikrer, at fødderne holdes tørre og komfortable i alle vejrforhold.

Uanset om du er på jagt, vandretur eller bare har brug for et par robuste gummistøvler til at beskytte dig mod regn og mudder, så er La Chameau’s gummistøvler det perfekte valg. Den korte Giverny low har vi ført længe i farven oliven. Nu har vi den også i sort !

SOMMERJAGT ELLER FESTIVAL
PAS GODT PÅ DIG SELV Er du klar til at bevæge dig frit i skoven og buskadset?

Centraleuropæisk Hjernebetændelse (TBE) er en virus der kan overføres fra flåter til mennesker gennem bid. Vaccinen kræver 3 indsprøjtninger, som udbydes i samarbejde med vores autoriserede partner, DanskSundhedsteam.

TBE (Centraleuropæisk hjernebetændelse), er en farlig virus, som nogle skovflåter kan være bære af. TBE kan overføres fra en inficeret flåt til menneske ved flåtbid. Bliver man smittet med TBE-virus, kan virus give infektion i centralnervesystemet. Det er i dag muligt at blive vaccineret mod TBE, men der findes ingen medicin, der kan helbrede TBE. Det skønnes at dødeligheden er 1-2 %.

TBE-vaccinen anbefales til personer, der færdes meget ude i naturen i de områder hvor TBE findes og i de perioder af året, hvor der er risiko for flåtbid, specielt i perioden fra april- til oktober måned. Højsæson for flåter er i perioden fra juli til september.
Flåter findes især i højt græs, skovområder og lysninger ved vandløb.
Flåter med TBE har de forgange år blevet opdaget ved bla. Tisvildehegn. 

Du bør ikke vaccineres hvis:Du er blevet akut syg og har feber på vaccinationsdagen,
er overfølsom overfor et af indholdsstofferne i vaccinen,
har haft alvorlige bivirkninger ved tidligere vaccination med TBE vaccinen,
er alvorlig overfølsom overfor Latex.
Personer med kendt neurologiske forstyrrelser henvises til egen læge.
Vaccinen udbydes af vores partner, DanskSundhedsteam, og afregning foregår direkte til DanskSundhedsteam. På dagen vil der ligeså være en repræsentant fra Pfizer til at oplyse om TBE.
PENDLETON
PICNIC TÆPPET OVER ALLE PICNIC TÆPPER Pendleton Woolen Mills er en familieejet virksomhed, der har specialiseret sig i at skabe tidløse tæpper og andre beklædningsgenstande af høj kvalitet i mere end 100 år. Virksomheden har holdt fast i sin oprindelse i Oregon og har arbejdet med lokale fåreavlere i generationer for at sikre, at kvaliteten af ​​uld er i top.
Deres farvestofproces og håndvævede tæpper gør dem til familiearvestykker,
der kan holde i årtier.

Pendleton drejer årligt omkring 2 millioner pund uldgarn og skaber hundredvis af variationer på 10 af deres oprindelige mønstre på mekaniske væve, hvor hver væv er i stand til at håndtere op til 4.000 separate garn pr. warp. Hvert produkt bliver inspiceret i hånden for at sikre deres kvalitet.

Vi har hjemtaget et mindre udvalg, i starten kun picnic tæpper med bærerem. Så må vi se om vi får blod på tanden til at tage mere hjem. Oplagt som gaveidé, men måske også til at have liggende bag i bilen for alle eventualiteters skyld.
Foråret er ved at komme godt igang !

Tilmeld dig vores nyhedsbrev