Nordeuropas største kunstmesse den 24.-26. juni 2022 i København Den 24.-26. juni 2022 besøger mere end 250 udstillere og 10.000 gæster kunstmessen Art Nordic i Lokomotivværkstedet i København. Messen byder, udover kunstudstillinger for enhver, på talks med bl.a. Anne Sofia Hermansen, Sisse Sejr, Morten Messerschmidt, Lone Frank og Signe Amtoft.

Der vil derudover være jazzkoncerter, vinsmagninger, et kæmpe fællesværk af publikum og mange andre oplevelser hele weekenden. En billet koster 85 kroner. Alt fra jazzede toner og samfundskritiske penselstrøg til inspiration for kunstkendere og -novicer gennem samtaler med et håndplukket udvalg af spændende personer møder publikum i sidste weekend af juni, når Nordeuropas største kunstmesse Art Nordic inviterer til fejring af kunsten i Lokomotivværkstedet i København: ”Vi står op om morgenen for at gøre kunsten tilgængelig og styrke dens essentielle rolle for fællesskabet og medmenneskeligheden,” siger Loa Brix, som sammen med Gitte Christensen i 2020 overtog ledelsen af Art Nordic. ”Derfor har vi sammensat en weekend med mange sanselige oplevelser for at skabe et helt specielt rum til at tale om kunsten og dens betydning.”

På Art Nordic sælger kunstnerne deres værker direkte til de besøgende, hvilket giver anledning til, at man som kunstinteresseret kan komme i dialog med kunstnerne om kunstens kvaliteter og betydning i vores liv. Kunstens rolle for det mentale helbred I år vil der desuden være ekstra fokus på kunstens betydning for det mentale helbred. Det kommer blandt andet til udtryk i samarbejdet med organisationen Fountain House, der tilbyder kunstundervisning til psykisk sårbare.

Fountain House har egen udstilling på messen og et værksted, hvor deres medlemmer udvikler kunstværker i realtid. For Art Nordic vil gerne åbne for en samtale om, hvad kunsten også kan bruges til: ”Gennem kunsten får vi unik adgang til hinandens følelser og oplevelser af verden. Kunsten stimulerer vores empati, kreativitet og forstand. Vi har brug for det kreative udtryk til at forstå os selv,” mener Gitte Christensen. Læs seneste nyt, find messens udstillere og meget mere på art-nordic.dk For interview og yderligere information kontakt Loa Brix på loa@art-nordic.dk eller telefon 41 72 90 76.  Facebookbegivenhed: https://www.facebook.com/events/348636607170332 Instagram: https://www.instagram.com/art_nordic/

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev